Atpakaļ uz nra.lv

Kivičs un Skulme iesaistās publiskā skandālā ar latviešu žurnālisti

tautaruna.lv 14.oktobris 2019, 14:30
 
facebook.com
Mikroblogošanas vietnē twitter izcēlies pamatīgs skandāls starp mūziķi Andri Kiviču un viņa mīļoto sievieti Lieni Skulmi vienā frontes pusē un žurnālisti Ingu Gorbunovu otrā pusē.

Viss sākās ar to, ka Gorbunova, atsaucoties uz publikāciju par Kiviča zvērībām pret Skulmi, rakstīja, ka " es saprotu, ka nevar cilvēkam palīdzēt, ja viņš pats to nevēlas. Tomēr...Realitātes šovs, kuru vērosim, līdz sieviete būs kapos?"

Šis ieraksts izpelnījās gan pašas Skulmes, gan Kiviča uzmanību.

Komentējot publikāciju "Aculieciniece gatava liecināt tiesā par Kiviča zvērībām: viņš tiešām smagi sit Lieni Skulmi" Liene pauda neizpratni, kas tie par melīgiem aculieciniekiem. Viņa uzskata, ka nevar apsaukāt cilvēkus, ietekmējoties no virsrakstiem presē un uzsver - visam ir savas robežas.

Skarbākus vārdus gan uzrakstīja Kivičs, veltot tos Gorbunovai.

"Kādā sakarā tu par Lieni runā kapu kontekstā? Es, uz tevi paskatoties, personīgi domāju, ka Tu, iespējams, kapos būsi stipri ātrāk. Un nogalinās tevi neirozes, jo nav savas piepildītas personiskās dzīves, bet laiks filosofēt par kapiem citu kontekstā svētdienas vakarā ir," rakstīja Kivičs.

Ekrānšāviņš

Jāpiebilst, kas "jauns.lv" svētdien publicēja rakstu, "Aculieciniece gatava liecināt tiesā par Kiviča zvērībām: viņš tiešām smagi sit Lieni Skulmi". Rakstā pausts, ka no zvērīga sitēja un pāridarītāja skandalozais mūziķis Andris Kivičs, pēc paša vārdiem, nu ir pārmiesojies mīļotās glābējā. Un pie viena cenšas vēl finansiāli iedzīvoties uz mīļotās pārdzīvojumu rēķina, presei par naudu piedāvājot iegādāties „Skulmes nolaupīšanas sensāciju”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas