Atpakaļ uz nra.lv

Kas jau vasarā liecināja par smago krievu aktrises Zavortņukas veselības stāvokli?

tautaruna.lv 18.septembris 2019, 10:40
 
COVI/ SCANPIX/LETA
Šīs nedēļas sākumā Krievijas mediji vēstīja, ka smagā stāvoklī slimnīcā nonākusi aktrise Anastasija Zavorotņuka, kuru arī Latvijā plašāka publika iepazina pēc filmēšanās seriālā "Mana lieliskā aukle". Viens no viņas kolēģiem, kurš šogad piedalījies kāda raidījuma epizodes filmēšanā kopā ar aktrisi pastāstījis, ka jau vasarā radušās pamatīgas šaubas par Anastasijas veselību.
Bijušais daiļslidotājs Aleksejs Jagudins raidījumā "Пусть говорят", kas šonedēļ veltīts tieši aktrisei Anastasijai Zavorotņuka pastāstīja, ka vēl šī gada pavasarī abi piedalījušies kāda raidījuma izmēģinājuma filmēšanā, un aktrise bijusi ļoti dzīvespriecīga. Bet jau vasarā Anastasijas veselības stāvoklis krasi pasliktinājies un katru dienu pie viņas mājas dežūrējusi ātrās palīdzības brigāde, raksta portāls "life.ru".

Tiesa, joprojām nav sniegta nekāda oficiāla informācija par viņas veselības stāvokli. Tikmēr ģimenes draugi medijiem snieguši īsu un lakonisku komentāru- "lūgsimies". Savukārt ģimene pat Anastasijas preses pārstāvim aizliegusi sniegt jebkādu komentāru.

Jau vēstīts, ka pēc nonākšanas klīnikā ar diagnozi "smadzeņu audzējs" aktrise Anastasija Zavorotņuka tika turēta medicīniskā komā. 15.septembrī Anastastija tikusi pieslēgta pie mākslīgās plaušu ventilācijas sistēmas, savukārt pēc tam viņa pati ieslīga dziļā komā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas