Atpakaļ uz nra.lv

Anna Dribas komentē skaļo skandālu ar Riču ģimeni

tautaruna.lv 6.septembris 2019, 15:22
 
facebook.com
Šonedēļ Latvijas čigānu mūzikas aprindas pāršalcis skaļš konflikts – bijušās grupas ”Riči” dalībnieks Kaspars Pudniks vērsies pret agrāko kolēģi Annu Dribas un pazīstamo lietuviešu producentu Viktoru Prapras par nelietīgu ”Riču” vārda izmantošanu. Nu izveidojušos situāciju skaidro Anna, raksta "skaties.lv".

Jāatgādina, ka šonedēļ pārdošanā nonākušas biļetes uz koncertizrādi ”Čigānu karaliene”, kurā, kā tika reklamēts, grupa ”Riči” svinēs 20 gadu jubileju. Pretenzijas pret gaidāmo šovu cēla Kaspars Pudniks, kurš paziņoja - tā ir krāpšanās, jo ne viņš, nekāds cits no grupas ”Riči” koncertā nepiedalīsies.

Kā norāda šova “Čigānu karaliene” galvenā zvaigzne Anna Dribas, tik tiešām - koncertā neuzstāsies ne Pudniks, ne Rinaldo.

Par mulsinošo ”Riču” 20 gadu jubileju Anna aicina uzrunāt Agri Riču - vienu no Riču ģimenes.

Kā uzsver Agris, fakts par Riču 20 gadu jubileju nav gluži izrauts no gaisa.

”Ar Rinaldo bija sarunāts, ka svinēsim mūsu 20 gadus uz skatuves - es, Agris, un Rinaldo. Viņš uz skatuves ir jau no septiņu gadu vecuma, un es biju ar viņu kopā visus šos gadus. Augusta vidū sapratām, ka Rinaldo projektā nepiedalīsies. Organizatoram palika šī koncerta apraksts, un sanāca šis pārpratums.

2009. gadā Riču ģimene parādījās televīzijā, bet ar Rinaldo muzicējām kopā jau pirms 2000. gada,” skaidro Agris Ričs.

Izlasot Kaspara Pudnika teikto, Anna neslēpj, ka jutusies šokēta. Visvairāk viņu skumdina bijušā kolēģa aicinājums cilvēkus neapmeklēt ”Čigānu karalienes” koncertus.

”Neviens neizmanto Riču vārdu, baigi vajag! Es vispār jau sen taisu solokarjeru gan ar latviešu, gan krievu popdziesmām. Kasparam ir jaunums, ka tagad mani izvēlās par karalieni. Ko viņš teiks, ja es būtu imperatrice?" pauž Anna.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas