Atpakaļ uz nra.lv

Grupa "Riči" uzskata, ka Annas Dribas mēģinājusi apkrāpt cilvēkus

tautaruna.lv 5.septembris 2019, 19:42
 
Gatis Gierts/F64 Photo Agency
Sašutumu par kādu izziņoto koncertprogrammu pauduši grupas "Riči" dalībnieki Kaspars Pudniks un Ritvars Sunīts. Tās afiša vēsta, ka notiks grupas "Riči" 20 gadu jubileja. Portālam Skaties.lv grupas dalībnieks Kaspars norāda, ka tie ir meli - grupa neplāno uzstāties izziņotajā pasākumā un tā jau pārtraukusi darboties kopš 2016. gada.

Kā portālam norādā Pudniks, viņš kādā naktī saņēma zvanu no Ritvara, kurš jautājis, vai Kaspars zina, ka tiek tirgotas biļetes uz grupas ”Riči” 20 gadu jubilejas koncertiem. Mūziķims tā bijusi "pirmā dzirdēšana un tas izklausās pēc stulba joka".

Grupa ”Riči” savu pastāvēšanu beidza 2016. gadā līdz ar kolēģa Kaspara Sunīša aiziešanu aizsaulē.

Pārbaudījis Ritvara teikto, Kaspars patiesi atradis informāciju par jubilejas teātra koncertu ”Čigānu Karaliene” viesizrādēm, kurās čigānu grupa “Riči” atzīmēs savus 20. gadus uz skatuves.

”Izrādās, ka mūsu “draudzene” Anna Dribas tagad ir karaliene! Un kopā ar lietuviešu producentu Viktoras Prapras ir izdomājuši, ka drīkst nelikumīgi un bezkaunīgi izmantot bijušās grupas ”Riči” brendu, grupas vārdu un tās sasniegumus darbības laikā, un mānīt, krāpt cilvēkus, tik klaji norādot koncerta relīzē melus. Man tas nav pieņemams,” saka ”Riču” dalībnieks. Tāpat Kaspars norāda, ka grupa ne tuvu nav bijusi 20 gadu pastāvēšanai. Tā dibināta 2009. gadā un pastāvēja 7 gadus.

Pārbaudot informāciju vietnē bilesuparadize.lv tagad redzams, ka informācija ir izmainīta un ziņa par grupas "Riči" uzstāšanos ir mainīta. Tagad afiša rādā, ka izrādēs uzstāsies "ģitārists, dziedātājs un aktieris - Agris Ričs, kurš nāk no slavenās Riču ģimenes, piedalījies daudzos Romu mūzikas festivālos un izrādēs visā Eiropā kā arī citi mūziķi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas