Atpakaļ uz nra.lv

Skandāls! Arī Vecvagars ilgstoši nevar atgūt 3000 eiro parādu no Lindenblates

tautaruna.lv 28.augusts 2019, 9:23
 
Ilze Zvēra/F64
Gandrīz 3000 eiro lielu aizdevumu no skaistumkonkursu rīkotājas Kristīnes Lindenblates cenšas atgūt ne tikai Linda Mūrniece, bet arī žurnālists Mainots Vecvagars, vēstīts Ligitas Eglītes, Intas Mengišas materiālā "Cenšas atgūt parādu jau vairākus gadus" izdevumā "Kas Jauns".
2014.gadā Mainots 3000 eiro lielo naudas summu kā aizdevumu liecinieka klātbūtnē pārskaitījis uz Lindenblates personīgo bankas kontu. Lieciniece bija Lindenblates kādreizējā skaistumkonkursu rīkošanas kompanjone Liene Skulme.

Viņš atklāj, ka Kristīne solījusi naudu atdot pa daļām, taču dažos maksājumos atguvis labi ja 300 eiro.

Pēc tam Lindenblate esot pārstājusi ar viņu kontaktēties.

Mainots stāsta, ka naudu Kristīnei aizdevis draudzības vārdā un bija izlēmis par šo situāciju klusēt, līdz atklātībā nenonāca fakts, ka Lindenblate ir parādā ir arī Lindas Mūrnieces vadītajai viesnīcai "Hotel Roma".

Mainots uzsver, ka nopietni apsver iespēju sazināties ar Mūrnieci, kura aicinājusi viņu pievienoties iesniegumam, kas tiek gatavots policijai.

Pati Lindenblate gan kategoriski noliedz Mūrnieces un Vecvagara publiski sacīto, apgalvojot, ka tie ir "publiski izskanējuši apmelojumi krāpniecībā".

Kā tika ziņots iepriekš, bijusī iekšlietu ministre un viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece ir sašutusi, ka skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate atsakās maksāt 3000 eiro lielu rēķinu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas