Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Linda Leen grandiozi nosvin vārda dienu

tautaruna.lv 22.augusts 2019, 10:47
 
Ilze Zvēra/F64
Dziedātāja Linda Leen sociālajos tīklos dalījusies ar skaistiem kadriem no savas vārda dienas svinībām.

Kā atklājusi Linda, viņa vārda dienā devusies pārgājienā gar jūru un braukusi pat ar autostopiem.

"Es esmu bagāts, man pieder viss, kas ar mani ir noticis, tā M.Čaklais. Nav iespējams vairāk piekrist kā es tam piekrītu:)). Labākā dāvana ir notikums! Negaidīts, mazajām detaļām piepildīts, pa kādam izaicinājumam (piemēram 27km ar kājām un 8km ar stopiem) un pašas dabas aplaimots - piedzīvojām visas krāsas - miglainu bezvēju, glāžainu ūdensspoguli un čaukstošu lietutiņu līča pusē un atbrīvojošu vēju un vakara sauli atklātajā jūrā. Paldies par tieši šādu svētku dienu!:) Un arī visiem sveicējiem, kas “pitstopos” atgādināja par to silto mīlestību, ko dāsni saņemu un no sirds jums pateicos!" raksta Linda.

View this post on Instagram

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

View this post on Instagram

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

Viņa atklāj, ka piedzīvojums sākās ar stopiem no Vaides līdz Kolkai. Turpinājumā - autobuss no Kolkas līdz Melnsilam. Kulminācija bija 27 kilometru pārgājiens ar kājām gar līča un atklātās jūras krastu. Noslēgums - pelde.

Linda Lezdiņa, plašāk pazīstama ar savu skatuves vārdu Linda Leen, ir latviešu dziedātāja un modes dizainere. 2016. gada nogalē ar singlu "Beyond Velvet Skin" tika pieteikts trešais dziedātājas soloalbums "Digital Church", kas iznāca 2017. gada janvārī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:04

Jaunākās diskusijas