Atpakaļ uz nra.lv

Izlasi! Vējoņu pāris velta siltus vārdus, atstājot valsts pirmā pāra lomu

tautaruna.lv 9.jūlijs 2019, 17:41
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Jau par eksprezidentu kļuvušais Raimonds Vējonis kopā ar kundzi Ivetu izmantojis sociālo tīklu starpniecību, lai pateiktos par kopīgo darbu un atbalstu prezidentūras laikā.

"Visu savas prezidentūras laiku esmu strādājis Latvijas tautas labā un pēc labākās sirdsapziņas. Mans mērķis vienmēr ir bijis droša, taisnīga un tiesiska valsts.

Paldies visiem, kuri iesaistījās un aktīvi strādāja kopā ar mani, lai stiprinātu mūsu valsti un vairotu mūsu iedzīvotāju labklājību. Ir daudz paveikts, bet darbs vēl jāturpina. Arī labu var padarīt labāku, jo mūsu valsts iedzīvotāji ir pelnījuši vislabāko.

Darbam mūsu valsts labā un iespējai sniegt savu ieguldījumu valsts attīstībā nav noteikti pilnvaru termiņi. Tāpēc arī turpmāk iestāšos par mums svarīgām vērtībām un ar savu darbu turpināšu stiprināt mūsu Latviju," sola eksprezidents.

Tāpat ar sociālo tīklu starpniecību pateicības vārdus par kopīgo sadarbību teikusi Vējoņa kundze Iveta Vējone.

"Noslēdzoties Valsts prezidenta Raimonda Vejoņa prezidentūrai, vēlos pateikt mīļu paldies katram, kurš nepalika vienaldzīgs un sniedza savu atbalstu, lai mēs kopā veidotu labāku Latviju. Esmu pārliecināta, ka mūsu lielākā vērtība ir Latvijas iedzīvotāji.

Liels paldies katram, kas sniedza atbalstu, lai mūsu bērniem būtu mājas un mīloša ģimene un katram bērniņam, nepieciešamības gadījumā, būtu iespēja saņemt kvalitatīvu medicīnisko palīdzību. Paldies par atbalstu, veidojot iekļaujošu sabiedrību, kur cilvēki ar invaliditāti iedvesmo sasniegt savus mērķus līdzcilvēkus!

Paldies katram, katram, kas atvēra savu sirdi un sniedza mums iespēju saskatīt, cik mūsu Latvijas cilvēki ir stipri savā dažādībā!" pateica Iveta Vējone.

Jau ziņots, ka vakar, nolasot svinīgo solījumu, Valsts prezidenta amatā stājies jurists Egils Levits. Viņš kļuvis par pirmo prezidentu kopš valstiskās neatkarības atgūšanas, kurš solījumu bija spiests nolasīt divas reizes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas