Atpakaļ uz nra.lv

Sandis Kiops publicē ļoti pikantus kadrus

tautaruna.lv 6.jūlijs 2019, 14:33
 
facebook.com/ Sandis Kiops
Dziedātājs Sandis Kiops, kurš sociālajos tīklos nekautrējas publicēt dažāda satura informāciju, šoreiz pārsteidzis ar publicētajiem ļoti pikantajiem kadriem.
Kā liecina publicētā informācija, tad savā vārda dienā Sandis kopā ar mīļoto sievieti Dainu Itālijā piedalījies erotiskā fotosesijā. Mīlnieku kadri apskatāmi mūziķa sociālā tīkla facebook profilā.

Pirms kāda laika intervijā "Vakara Ziņām" Sandis norādīja, ka ir atradis savu mūža solisti.

Daina Laukmane, kura jau ilgāku laiku ir kopā ar mūziķi, ir veiksmīga uzņēmēja. Viņa pati šiverē pa krogu - rosās pa virtuvi un bāru, kā arī vada savu uzņēmumu. Daina ir triju bērnu mamma, un aiz muguras viņai nopietna laulības dzīve. Tā kā bērni jau pieauguši un uzsākuši savu dzīvi, bizness zeļ un plaukst, Daina pirms gada nolēma ieviest korekcijas savā ikdienā un pieņemt jaunus izaicinājumus. Doma bijusi vai nu iet mācīties dejot, vai dziedāt. Konsultējoties ar savām meitām, kā mainīt ikdienas rutīnu un uzsākt kaut ko jaunu, uzņēmēja nolēma mācīties dziedāt. «Manā krodziņā var dziedāt karaoki, tāpēc nolēmu apgūt vokālās prasmes, lai kādreiz arī pati saviem viesiem varu uzdziedāt,» stāsta Daina.

Sandis sevi dēvē par plaša profila speciālistu - koncertē, pasniedz vokālās nodarbības, fotografē un filmē.

Vairāk par mīlnieku attiecībām lasi šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas