Atpakaļ uz nra.lv

Sabiedrība neapmierināta ar Harija un Meganas dēla publiskajām bildēm

tautaruna.lv 2.jūlijs 2019, 17:14
 
George Rogers/SIPA
Sabiedrība jūtas pievilta par Meganas un Harija publicētajiem dēla Ārčija attēliem, kuros jaundzimušais nav īsti redzams, vēsta "Daily Mirror".

Pāra stilizētās dēla Ārčija bildes likušas cilvēkiem vilties. Tā kā pāris nepozēja kopā ar jaundzimušo uz slimnīcas kāpnēm, viņi savā Instagram kontā ir publicējuši mākslinieciskus attēlus ar mazuli. Vienā no attēliem Ārčijs redzams Harija rokās, kas aizklāj daļu no jaundzimušā sejas.

Cilvēkiem šādi attēli sākuši apnikt un viņi sagaida, ka pāris publicēs "atbilstošas" kristību bildes. Saseksas hercogu pāris gan plāno savam dēlam privātas svinības, jo vēlas viņu audzināt kā "privātu pilsoni".

Pierasts, ka kristībās Karaliskā ģimene aicina presi viņu un viesu bildēšanai. Sabiedrība ir pieradusi redzēt šos ģimene foto un nevēlas redzēt Meganas un Harija dēlu tikai Instagram bildēs. Viņi vēlas parastas ģimenes fotogrāfijas, kas nav mākslinieciski apstādātas.

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Jāpiezīmē, ka Karaliene visticamāk neapmeklēs Ārčija kristības, jo viņai ir citas saistības. Keita un Viljams savus bērnus kristīaj tradicionālā veidā un ļāva pasaulei būt daļai no ceremonijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:50

Jaunākās diskusijas