Atpakaļ uz nra.lv

Britnija Spīrsa pāršauj pār strīpu ar fotošopu un krīt interneta nežēlastībā

tautaruna.lv 29.jūnijs 2019, 1:05
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Jau ziņojām, ka 37 gadus vecā amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa sociālajos tīklos lepojas ar savām trenētājam ķermeņu aprisēm, jo svara zaudēšanas process viņai esot divtik grūts. Tomēr izrādās, ka zvaigzne, iespējams, nedaudz pāršāvusi pār strīpu, ņemot talkā fotošopu, lai publicētajās bildēs izskatītos ar vēl tievāku vidukli.

Instagram vietnē publicētajā foto Britnija redzama pavisam niecīgā tērpā, taču cilvēku uzmanību piesaistījis nevis apģērbs, bet gan aizdomas, ka zvaigzne pārcentusies ar fotošopu - viduklis "pielabots" tik ļoti, ka pat fonā esošo skapju durvis un atvilktnes nedabīgi "mainījušas formu". Kā tā?

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Britnija Spīrsa ir dziedātāja, dziesmu tekstu autore, dziesmu producente, dejotāja un aktrise. Viņa visā pasaulē ir oficiāli pārdevusi vairāk kā 152 miljonus savu ierakstu kopijas (neoficiāli šis skaitlis pārsniedz 300 miljonus ASV dolārus). Pēc Amerikas ierakstu industrijas asociācijas (RIAA) datiem Britnija Spīrsa ir ceturtā visvairāk ierakstus pārdevusī sieviešu kārtas dziedātāja ASV vēsturē ar oficiāli pārdotiem 68 miljoniem albumu un 84 miljoniem dziesmu kopiju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas