Atpakaļ uz nra.lv

Uzzini, kas Andrim Bulim sakāms par Skulmi un Kiviču

tautaruna.lv 28.jūnijs 2019, 13:16
 
F64
Aktieris Andris Bulis intervijā YouTube vlogerim Trakais latvietis jeb Edgaram Skultem atklāti stāsta par periodu savā dzīvē, kad krāpis savu ģimeni ar Lieni Skulmi.

Intervijā vlogeris ar aktieri pārrunā Buļa bērnību, viņa izvēli kļūt par aktieri, dalību dažādos seriālos un filmās Krievijā, Latvijā un ASV. Intervijā arī izskan jautājums par Buļa attiecībām ar Lieni Skulmi.

Uz jautājumu, kāpēc viņš krāpis savu sievu ar Skulmi, Bulis atbild izvairīgi: "Kad tu vairs neesi par sevi pārliecināts darbā, tu sāc "gremot" pats sevi, sāc vainot citus un tuvākos. Un vienā brīdī vienkārši... kļūsti gļēvs un vājš. Tajā brīdī tev kārdinājums vai izaicinājums pasniedz "roku" un tu nepaskaties vai tā roka ir "tīra" vai "netīra"." Uz jautājumu, kas tieši Buli piesaistījis Lienē, aktieris nevar atbildēt, jo joprojām pats par sevi brīnoties.

Par Kiviču un viņa neglaimojošajiem izteikumiem par aktieri, Bulis izsakās, ka, ja cilvēkam ir sava motivācija un pārliecība, par to, ko viņš dara saskaņā ar savu sirdsapziņu, tad viņu tas neuztraucot.

Jau ziņots, ka 2017. gadā Andris Bulis atzina, ka krāpis savu sievu ar Lieni Skulmi. Rezultātā aktieris atgriezās pie savas sievas un publiski izteica nožēlu par sacvu rīcību. Gan Bulis, gan Skulme vēlāk soctīklos un medijos apmainījās visai neglaimojošām frāzēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:16

Jaunākās diskusijas