Atpakaļ uz nra.lv

"Jau sen nav bērnības!"; Sauliete atklāj savu patieso vecumu

tautaruna.lv 6.jūnijs 2019, 12:08
 
Ekrānšāviņš/Instagram
Hokejista Kaspara Saulieša sieva Katrīne Sauliete vietnē Instagram dalījusies atmiņās par bērnību, atzīstot, ka joprojām vasaru gaida ar lielu baudu.
"Un jau atkal vasara klāt, jau 34. vasara manā mūžā. Atceros, kad gāju skolā, tik ļoti gaidīju vasaras brīvlaiku, kad varēs braukt uz vasarnīcu Saulkrastos, braukt ar riteni visu dienu un pārtikt no dārza ogām, jo neko citu jau vairs negribējās, kad tās biju pārēdusies. Vairs jau sen nav bērnības, bet tik un tā vasara tiek sagaidīta ar lielu baudu un plāniem kā ēdīšu ogas, tikai nu jau jādomā par to, kurā tirgū tās labāk pirkt," atklāj Sauliete.
View this post on Instagram

A post shared by Katrīne Sauliete (@queen_kachinja) on

Lai gan iepriekš medijos bija izskanējušas runas, ka hokejista Kaspara Saulieša un viņa sievas laulībā iestājusies krīze (to apliecināja arī pati Katrīne), izskatās, ka pāris ticis ar to galā. Nesen Kaspars sociālajos tīklos publicēja burvīgu foto, kurā bija redzams ar sievu sadevies rokās un skatoties uz kuģi jūrā.

Jāatgādina, ka pirms kāda laika daiļava saplūcās ar fitnesa entuziasti Jutu Valdmani maltīšu aizvietotāju un tievēšanas līdzekļu dēļ. Abas dāmas viena otrai veltīja visai asus izteikumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:27

Jaunākās diskusijas