Atpakaļ uz nra.lv

Ušakovs publicē "pēdējo selfiju Rīgas mēra krēslā"

tautaruna.lv 29.maijs 2019, 13:33
 
Dāvis Ūlands/ F64 Photo Agency
"Pēdējais selfijs Rīgas mēra krēslā," tā pie publikācijas sociālajā tīklā facebook raksta no amata atstādinātais Rīgas mērs Nils Ušakovs (S), kurš pēc aizvadītajā nedēļā notikušajās vēlēšanām kļuvis par Eiropas Parlamenta (EP) deputātu.

"Eiroparlamenta vēlēšanas beigušas un šodien es atkāpjos no amata, kurā esmu strādājis, pateicoties rīdzinieku un komandas atbalstam 10 gadus. Paldies jums! Un paldies pār atkārtotu atbalstu turpināt darbu, aizstāvot “Saskaņas” vērtības un ideālus un mūsu valsts intereses, tagad Eiropas līmenī! Mūsu komandā tuvākajā laikā ievēlēs jaunu mēru un turpinās darbus, kurus mēs esam iesākuši vēl 2009.gadā. Un vēl - tiesā es turpināšu ciņu par to, lai pieradīt, ka mana atstādināšana no amata bija prettiesiskā," pie publikācijas raksta N.Ušakovs. Viņš arī pateicies visiem par atbalstu.

Jau vēstīts, ka turpmākos piecus gadus Latviju EP pārstāvēs šie deputāti- EP Valdis Dombrovskis (JV), Sandra Kalniete (JV), Nils Ušakovs (S), Andris Ameriks (GKR/S), Roberts Zīle (VL-TB/LNNK), Dace Melbārde (VL-TB/LNNK), Ivars Ijabs (AP) un Tatjana Ždanoka (LKS).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:41

Jaunākās diskusijas