Atpakaļ uz nra.lv

"Arī es pieliku savu roku!"; ko piedāvā iegādāties populārs aktieris?

tautaruna.lv 17.maijs 2019, 3:15
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64 Photo Agency
Aktieris un kinorežisors Māris Bezmers vietnē Facebook aicina iegādāties medu, kura ražu Gaujienā ievācis arī pats, gūstot pāris bišu dzēlienus.
"Mīļie draugi! Kā būsiet pamanījuši, pavasaris ir atnācis gan ar karstumu, gan aukstumu, bet čaklās bitītes jau strādā vaiga sviedros (ziedputekšņos). Līdz jaunajam medutiņam vēl kāds laiciņš jāpagaida, bet pagājušā gada vēl ir pieejams un ne par matu sliktāks kā rudenī. Medus nāk no Gaujienas, bitenieks Ivars Lācis. Arī es pieliku savu roku un uzņēmu uz sevi pāris bišu dzēlienus, lai ievāktu šo saldo ražu," raksta Bezmers.

Aktieris stāsta, ka viena litra spainīti ar medu var iegādāties par astoņiem eiro. Ja kāre pēc medus ir tik liela, ka tas tiks iegādāts vairumā, ir iespēja saņemt arī atlaidi.

"Vakara Ziņas" jau vēstīja, ka pērn, 13. decembrī, aktieris atzīmēja 38. dzimšanas dienu. "Mani atceras ļoti daudzi un sveic pat nepazīstami cilvēki. Arī pats, izmantojot sociālos tīklus, redzu, kam konkrētajā dienā ir jubileja un kurš jubilārs man jāapsveic," par dzimšanas dienu nozīmīgumu aizdomājās aktieris.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:21

Jaunākās diskusijas