Atpakaļ uz nra.lv

Viltus ziņu "tēvs" Endziņš lūdz palīdzību

tautaruna.lv 16.maijs 2019, 14:33
 
Facebook/ekrānšāviņš
Par viltus ziņu "tēvu" dēvētais Niks Endziņš jeb Neids sociālajā tīklā Facebook lūdz līdzcilvēku palīdzību, jo nevar izlemt, vai viņam piedalīties televīzijas šovā "Lauku sēta".
"HELP! Man vajag zināt jūsu domas! Man piedalīties šovā “Lauku sēta”?" taujā Endziņš.

Ļaudis komentāros atzīst, ka viņam noteikti jāpiedalās, lai būtu, par ko pasmieties. Kāds Facebook lietotājs norāda, ka Endziņam jāpiesakās tik vien tādēļ, lai celtu kanāla reitingus.

Kāda sieviete paudusi šādu nostāju: "Es negribu būt negatīva vai aizskaroša, vai kas tamlīdzīgs.. bet, klau, ja tu vēlies, lai cilvēki ņirgājas vēl vairāk par tevi, tad uz priekšu. Jo pa lielam cilvēki tikai ņirgājas un izsmej tevi, protams, nenoliedzu, ka ir arī daļa, kas tevi atbalsta. Personīgi esmu neitrāla pret to, kas notiek ar tevi. Bet visi notikumi, kas ir bijuši saistībā ar tevi un ir bijuši internetā, viņos visos ir pilns ar negatīviem komentāriem un izsmiešanu tavā virzienā. Es nezinu varbūt tev patīk tāda veida uzmanība."

Izsludināta pieteikšanās LNT šovam ”Lauku sēta”, kas ierasti spēles dalībniekiem izvēršas par jautru un piedzīvojumiem bagātu vasaru Latvijas laukos. Turklāt šogad tiek meklēti ne vien dalībnieki, bet ir arī iespēja pieteikt savu saimniecību, kurā uzņemt 12 čaklus un strādīgus palīgus.
Jāatzīmē, ka pirms pāris mēnešiem Endziņš izaicināja mūziķi Andri Kiviču uz boksa maču, pēcāk neglaimojoši izteicās par viņa mīļoto sievieti, sabiedrības dāmu Lieni Skulmi, tādēļ mūziķis piekrita ar viņu izrēķināties boksa ringā. Par sākotnēji 9. martā, tad 20. aprīlī plānotās cīņas atcelšanu Endziņš paziņoja 21. aprīlī. Iemesls tam, kā apgalvo pats Endziņš, esot Kiviča vilcināšanās kāpt ringā. "Cīņa ar Andri Kiviču tiek atcelta ne jau manas vainas dēļ, bet gan viņa! Cīņai bija jānotiek jau 9. martā koncertzālē “Godvil”, bet tad pēkšņi Kivičs salauza sev pirkstu," skaidro Endziņš.
Jāatgādina, ka Endziņš plašāku sabiedrības ievērību guva pēc tam, kad pagājušā gada augusta nogalē viņu aizturēja policija par viltus ziņu veidošanu un izplatīšanu. Viena no šādām ziņām vēstīja, ka 15. jūlijā sabrucis lielveikals “Alfa” un bojā gājuši simtiem cilvēku. Apcietinājumā 21 gadus vecais jaunietis pavadīja 3 mēnešus. Šī gada janvārī Endziņš paziņoja par iesaistīšanos politikā, iestājoties “Latvijas Sociāldemokrātiskajā strādnieku partijā” (LSDSP).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas