Atpakaļ uz nra.lv

Saistībā ar Andra Ērgļa privāto dzīvi tiek atklāta neglaimojoša informācija

tautaruna.lv 14.maijs 2019, 17:20
 
F64
Mūziķa Andra Ērgļa bērna mātes Zanes Megnes bijušais draugs Māris Katlaps atklājis, ka Zane ir viņam parādā lielu naudas summu, vēstīts Evijas Kalnbērzas materiālā "Skandāls mūziķa jaunajās attiecībās" izdevumā "Privātā Dzīve".
Zane dzīvo jaunā projekta dzīvoklī Mārupē, kur bieži tiek manīts arī Ērglis.

Izrādās, ka ar šo dzīvokli ir saistīts kāds neatrisināts attiecību konflikts.

Kā stāsta Zanes bijušais draugs Māris, viņš esot palīdzējis ar pirmo iemaksu, pērkot šo dzīvokli. Māris grasījies ar Zani veidot ģimeni, tāpēc labrāt naudu iedevis.

"Uzticējos Zanei un domāju par kopējiem bērniem, taču 2014.gada 31.janvārī Zane paziņoja, ka ir kopā ar Ērgli, un brutāli mani izmeta no jaunā dzīvokļa," pauda Katlaps.

Pēc notikušā Māris lūdzis Zanei atdot naudu un sieviete no vairāk nekā 9000 eiro summas atdevusi vien 1800 eiro.

Viņš piebilst, ka bijusī draudzene tagad no komunikācijas izvairoties, savukārt pati Zane īsi piebilst, ka viss sacītais neatbilst patiesībai.

Kā tika vēstīts iepriekš, pirms kāda laika izskanēja runas, ka precētajam mūziķim Andrim Ērglim ir romāns. Tagad Andris neslēpj - viņam ir divi dēli gandrīz vienā vecumā.

Pirms kāda laika Andra un viņa sievas Kristīnes ģimenē piedzima trešā atvase - dēls Mārtiņš.

Drīz pēc tam tika vēstīts, ka Ērglim citā pilsētā izveidojušās attiecības ar kora menedžeri Zani Megni, un arī viņa laidusi pasaulē mazuli - dēlu Teodoru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas