Atpakaļ uz nra.lv

Skandalozais fotogrāfs Sokolovs metas aizstāvēt Ūdrīti

tautaruna.lv 11.maijs 2019, 17:45
 
Gints Ivuškāns/ F64 Photo Agency
Šonedēļ plašu rezonansi sabiedrība izsauca Ilonas Balodes- Ūdres ieraksts sociālajā tīklā facebook, kurā viņa vēsta, ka viņas vīrs, 1.grupas invalīds, Rolands Ūdris- Balodis, kopā ar asistenti lūgts aiziet no kafejnīcas Ventspils Olimpiskajā centrā. Lai gan situācija jau šķietami atrisināta, joprojām nerimst komentāri par to, kā šādas situācijas vispār iespējamas.

"Cik pretīgi lasīt! Par invalīdu var kļūt pilnīgi jebkurš. Neviens cilvēks nav pasargāts no nelaimes. Un kādam tas var nepatikt? Fui! Tā ir dzīve, un cilvēki ar īpašām vajadzībām ir dzīves neatņemama sastāvdaļa," izlasot situācijas aprakstu sociālajā tīklā facebook par notikušo saka skandalozais fotogrāfs A.Sokolovs.

"Slims cilvēks nav vainīgs, ka viņš ir slims. Bet idiots gan ir vainīgs, ka viņš ir idiots. Varēja skolā labāk mācīties! Es negribu, lai restorānā ar mani sēdētu, muļķi sliņķi un meļi! Tie ir paši vainīgi savā liktenī!"

Tāpat fotogrāfs neslēpj, ka pats mācījies specializētajā vidusskolā. "Man, ka cilvēkam, kurš mācījās Speciālā vidusskolā ir grūti saprast šo loģiku. Mums ēdnīca pie viena galda sēdēja bērni ar visdažādākām slimībām un nekam pat prātā nenāca par viņiem ne smieties, ne kaut kādā veidā izrādīt neapmierinātību. Tāpēc man ir pretīgi redzēt cilvēkus kuri sašķob savus purniņus, kad blakus atrodas invalīds."

Jau vēstīts, ka kafejnīcas vadība mūziķu ģimenei atvainojusies par radušos situāciju. Arī Ūdrīša sieva Ilona norādījusi, ka iesaistītās puses situāciju atrisinājušas ar cieņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:29

Jaunākās diskusijas