Atpakaļ uz nra.lv

Kivičs atklāj, kādas šobrīd ir viņa attiecības ar grādīgajiem dzērieniem

tautaruna.lv 8.maijs 2019, 11:41
 
Ekrānšāviņš no video
Pirms neilga laika mūziķis Andris Kivičs kopā ar mīļoto Lieni Skulmi pameta Latviju un devās uz Tenerifi. Lai gan laikā, kad dziedātājs vēl atradās Latvijā cilvēki nebeidza spriest par to, cik bieži Andris redzams ar kādu grādīgo dzērienu rokās, vakar notikušajā tiešraidē, kas demonstrēta sociālajā tīklā facebook, viņš klāstījis, vai tagad lieto alkoholu.
Vakar apritējis tieši pus gads kopš Andris iepazinies ar Lieni. Saviem sekotājiem abi neslēpj, ka šobrīd bauda atpūtu Tenerifē. Tāpat Andris norāda, ka jau divas nedēļas nav lietojis alkoholu, turklāt skrien krosu un plāno nomest 7 kilogramus.

Uz jautājumu, vai mīlnieki Tenerifē meklēs darbu, Liene atbildēja, ka pagaidām nezina, vai tāds maz jāmeklē. Tiesa, jau iepriekš rakstījām, ka lai pelnītu iztiku mūziķis ir ar mieru spēlēt ģitāru kafejnīcās vai strādāt bārā. Tāpar varētu darboties tūrisma nozarē.

Šī nav pirmā reize, kad abi mīļoti "live" tiešraidē stāsta par notikumiem savā dzīvē. Vislielāko rezonansi līdz šim izpelnījusies abu tiešraide vannā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:55

Jaunākās diskusijas