Atpakaļ uz nra.lv

Atklātas briesmīgas detaļas par aktiera Jāņa Jarāna brāļa nāvi

tautaruna.lv 30.aprīlis 2019, 11:33
 
F64
7.janvārī nomira aktiera Jāņa Jarāna jaunākais brālis Andris Jarāns, kas bija Jaunā Rīgas teātra skaņu inženieris un skaņu mākslinieks. Sniedzes Smilgas materiālā "Andris Jarāns nosmaka vannā, jo policija neļāva uzlauzt durvs" izdevumā "Kas Jauns" tiek atklātas detaļas par Jarāna nāvi.
Aprakstot traģiskā vakara notikumu gaitu, tiek minēts, ka pirmā ko nelāgu pamanīja kaimiņiene, proti, Jarāna dzīvoklī vannā tecēja ūdens un dega gaisma. Kaimiņi izmisīgi klauvēja pie dzīvokļa durvīm, taču neviens nevēra vaļā.

Tika zvanīts avārijas dienestam (jo mājā tecēja ūdens, appludinot telpas), Rīgas pašvaldības policijai, kas ieradās aptuveni pēc stundas.

Policisti izsauca ātro palīdzību un ugunsdzēsējus. No dzīvokļa bija dzirdamas dīvainas skaņas, proti smaga elpošana, kas atgādināja skaļu krākšanu, vai, pēc kaimiņu teiktā, pat gārgšanu. Taču ne pašvaldības policisti, ne ugunsdzēsēji nevarēja uzlauzt dzīvokļa durvis, jo nav saņemta Valsts policijas atļauja.

Valsts policija, kas ieradās vēl pēc 40 minūtēm, nedeva atļauju durvis uzlauzt, domājot, ka vīrietis visticamāk ir alkohola reibumā.

Gan glābēji, gan pašvaldības policisti bija šokā un pēc policijas aizbraukšanas nolēma dzīvoklī iekļut caur balkonu.

Taču bija jau par vēlu - Andris gulēja vannā miris. Kā izrādās, vīrietis slimoja ar astmu un visticamāk viņam bija sākusies spēcīga astmas lēkme. Mediķiem Andri glābt nezidevās.

Jānis Jarāns par brāļa nāvi uzzināja vienos naktī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas