Atpakaļ uz nra.lv

Latviešu aktieris plašākai publikai atklāj neglaimojošu informāciju par sevi

tautaruna.lv 28.aprīlis 2019, 9:13
 
Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Ageny
Nacionālā teātra aktieris Igors Šelegovskis mikroblogošanas vietnē twitter nav kautrējies atklāt, ko reizēm mēdz darīt iepirkšanās laikā lielveikalā "Rimi".
"Katru reizi, kad es pacienājos pie rimi suši bāra un man neviens nepiesienās, man ir sajūta, ka pret mani tiek vākts materiāls, lai tad, kad būs gana daudz savākts, tad izvirzīs pret mani lietu par vairāku kg sushi zādzību," mikroblogošanas vietnē twitter raksta jaunais aktieris.

Tiesa, arī citi komentētāji neslēpj, ka viņiem reizēm veikalā "gadījies" nogaršot, piemēram, konfektes, pīrādziņus, par kuriem vēlāk nav samaksāts. Tikmēr vēl citi komentētāji norādījuši, ka šāda rīcība tomēr nebūtu atbalstāma.

Kā liecina informācija Latvijas nacionālā teātra mājaslapā, tad aktieris Igors Šelegovskis ir no Jelgavas. Kopš Indras Rogas, Artūra Skrastiņa, Andra Keiša un Gundara Grasberga to atliek uzskatīt par pazīšanās zīmi labam mūsdienu aktierim, bet varbūt pie vainas latviešu teātra tēvs Alunāns, kas “saindējis” jelgavniekus ar teātra spēlēšanu.

"Katrā ziņā Igors Nacionālajā teātrī ienāk ar gana lielām lomām, lai gribētos no viņa sagaidīt spožus sasniegumus nākotnē. Tumšās acis, kurās partneres un, jādomā, arī skatītājas gatavas nogrimt, viņam ir", teikts teātra publikācijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas