Atpakaļ uz nra.lv

Slavens bokseris pārmet cilvēkiem pārdzīvošanu par katedrāli Parīzē, nevis bērniem bērnunamos

tautaruna.lv 1.maijs 2019, 10:15
 
Dmitrijs Šuļžics/F64 Photo Agency
Bokseris Kristaps Zutis vietnē Instagram dalījies ar skaudru atziņu, norādot, ka cilvēki skumst par pasaulīgām problēmām, taču nebūšanas tepat acu priekšā viņus maz satrauc.
"Mēs lentā dalāmies ar nodegušu katredāli, ministri steidz solīt palīdzību... mēs skumstam par to, ka Prodigy līderis ir miris, bet mēs negribam redzēt tās problēmas kuras ir tepat blakus, nevis Facebook," atzīst Zutis.

Cilvēki komentāros steiguši atzīt, ka piekrīt boksera teiktajam. Toms atzinis, ka "Latvijas valdība nekad par saviem tautas iedzīvotājiem nepadomās vai arī par Latvijas pilīm un muižām, kuras brūk kopā, viņiem citas nācijas problēmas ir nr. 1".

Taču tiem ļaudīm, kuri nepiekrituši Zuta viedoklim un turpinājuši skumt par Parīzes Dievmātes katedrāli, viņš atbildējis: "Pasaki to tiem bērniem, kuri savu ikdienu pavada slimnīcā. Pastāsti to tiem bērniem, kuri dzīvo bērnunamos un viņiem nav pat iespēja aiziet uz filmu ar meiteni, jo valsts viņiem mēnesī dod 6 eiro. Lai viņi tic, cer un mīl ēku Parīzē. Lai viņi novērtē ārlietu ministra piedāvājumu palīdzēt."

Vēlāk gan Zutis šo komentāru dzēsis.

View this post on Instagram

A post shared by Kristaps Zutis (@alfijs) on

Jau vēstīts, ka katedrālē pirmdienas, 15. aprīļa vakarā, izcēlās ugunsgrēks, kas nodarījis plašus postījumus pasaulslavenajam dievnamam. Ugunsdzēsējiem izdevies izglābt 850 gadus senās būves akmens pamatstruktūru, taču liesmas iznīcinājušas jumtu un citas katedrāles būvdetaļas, tostarp sabruka katedrāles torņa 93 metrus augstā smaile.

Parīzes Dievmātes katedrāles atjaunošanai jau saziedots gandrīz miljards eiro. Ziedotāju vidū ir kompānija "Apple", uzņēmums "Kering", kam pieder tādi modes zīmoli kā "Yves Saint Laurent" un "Gucci", kosmētikas grupa "L'Oreal" un tās dibinātāji Betankūru ģimene.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas