Atpakaļ uz nra.lv

Fitnesa entuziaste Paula Freimane laidīs klajā veselīgu recepšu pavārgrāmatu

tautaruna.lv 11.aprīlis 2019, 22:15
 
Instagram/ekrānšāviņš
Fitnesa entuziaste un modele, "MonacoFit" aplikācijas izveidotāja Paula Freimane vietnē Instagram atklājusi, ka drīz jebkurš interesents varēs iegādāties viņas veidoto pavārgrāmatu, kurā būs apkopotas 100 veselīgu ēdienu receptes.

Nav noslēpums, ka Paula savus fanus regulāri priecē ar dažādiem pašgatavotiem, veselīgiem ēdieniem, tostarp kūkām. Receptes viņa arīdzan netur noslēpumā un ar tām iepazīstina savus sekotājus.

"Tā nu es te gandrīz pusgadu klusiņām strādāju pie kaut kā, par ko tik sen jau sapņoju. Mana pirmā pavārgrāmata! Protams, ne parasta pavārgrāmata, bet gan veselīgo recepšu pavārgrāmata un daudz kas vairāk. Bildē es iemūžinu 100. recepti," fotogrāfijas aprakstā norāda Freimane.
View this post on Instagram

A post shared by PAULA FREIMANE (@paolafreeman) on

Jāpiemin, ka Freimane saviem faniem mēdz atrādīt ne tikai kulinārijas brīnumus, bet arī savu sportisko, trenēto augumu, pozējot pikantās fotogrāfijās.

Kā zināms, aizpagājušajā vasarā Freimane ar Pēteri Rumpi ļāva jūtām vaļu un kļuva par pāri. Kopš tās dienas šis pāris ir nešķirams, ierindojams seksīgāko, sportiskāko pāru vidū.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:24

Jaunākās diskusijas