Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Novērtē, cik labi Mairis Briedis apguvis ģitārspēli

tautaruna.lv 28.marts 2019, 16:10
 
Romāns Kokšarovs/F64 Photo Agency
Marta sākumā Latvijas bokseris Mairis briedis saviem faniem vietnē Instagram pavēstīja, ka vēlas apgūt ģitārspēli. Tagad jebkurš interesents, aplūkojot vietnē Youtube ievietoto video, var novērtēt, kas no tā ir sanācis.

"Mūžu dzīvo, mūžu mācies, jeb no šodienas sāku apgūt ko jaunu!" sākotnēji savus sekotājus informēja Briedis, publicējot fotogrāfiju, kurā bija redzams, ka viņa klēpī guļ ģitāra.

View this post on Instagram

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis) on

Brieža ģitārspēles skolotājs Viktors Jevdokimovs atzinīgi novērtējis viņa prasmes. Skolotājs skaidro, ka pie viņa nāk dažādi cilvēki, kuri mēdz sūkstīties par laika trūkumu, lai trenētos ģitārspēlē. Kā arī norāda, ka viņu rokas nav radītas ģitārai. "Paskatieties uz Mairi. Viņš ir ļoti aizņemts cilvēks ar striktu režīmu, un arī viņam nav mūziķa rokas. Bet viņš spēja atrast laiku regulāriem treniņiem un ir sasniedzis tik labus rezultātus īsā laikā, trīs līdz četrās nedēļās. Tas ir īsts čempiona gars," atzinis Jevdokimovs.

Briedis ir latviešu profesionālais bokseris. 25 gadu vecumā viņš aizvadīja savu pirmo cīņu. Savukārt 2013. gadā Briedis ieguva pasaules čempiona titulu IBA (International Boxing association) versijā svarā līdz 90,7 kilogramiem. Līdz ar to viņš kļuva par pirmo latvieti profesionālajā boksā, kurš kļuvis par pasaules čempionu kādā no svara kategorijām kādā no versijām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:50

Jaunākās diskusijas