Atpakaļ uz nra.lv

Mailija Sairusa pozē teju kaila

tautaruna.lv 21.marts 2019, 21:49
 
Reuters/Scanpix
Amerikāņu dziedātāja Mailija Sairusa vietnē Instagram kārtējo reizi nav kautrējusies faniem atrādīt visai pikantu fotogrāfiju, kurā viņa ir redzama teju kaila.
Sairusa norādījusi, ka festivālu sezona ir tepat aiz stūra un viņa ir gatava izklaidēties. "Aiziet, 2019. gada vasara!" raksta dziedātāja.

Kāds vīrietis komentāros uzrunājis Sairusu un lūdzis, lai viņa apprecas ar viņu. Cits komentētājs pajautājis, vai tiešām dziedātājai nav apģērba, ar kuru nosegt savu ķermeni. Vēl kāds stiprā dzimuma pārstāvis Sairusai izteicis komplimentu, norādot, ka viņa šajā fotogrāfijā izskatās pievilcīga un nevainīga. "Es mīlu to, ko es redzu," viņš atzinis.

View this post on Instagram

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Jāatzīmē, ka Sairusa nesen piedalījās "drag queen" šovā "RuPaul’s Drag Race", kura dēļ krasi mainīja savu ārieni un iejutās vīrieša ādā, tiekot pie bārdas.

Jāatgādina, ka dziedātāja pērn "pa kluso" salaulājās ar aktieri Laiemu Hemsvortu, ar kuru saderinājās jau 2012. gadā, taču nesaskaņu dēļ pašķīrās. Pāris nolēma izšķirties pēc tam, kad Sairusa turpināja atlikt kāzas un plānus par kopīgas ģimenes veidošanu. Taču jau 2015. gadā viņi atkal sāka satikties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:04

Jaunākās diskusijas