Atpakaļ uz nra.lv

Sekot diviem apdalītajiem! Stendzeniekam skarbi vārdi par Kiviča šovu

tautaruna.lv 23.marts 2019, 10:49
 
F64 Photo Agency
Jau vairākas nedēļas skatītāji TV ekrānos var sekot līdzi notikumiem dziedātāja Andra Kiviča un viņa mīļotās Lienes Skulmes dzīvē kanāla "STV Pirmā" šovā "Kivičs. Pavisa m privāti." Tiesa, reklāmas jomas pārstāvis Ēriks Stendzenieks, kurš jau iepriekš neglaimojoši izteicies par A.Kiviča darbībām, ir arī ko teikt par šovu.
"Sen neesmu komentējis Kiviču. Pēc kāda pārdomu laika man daudz lielāks riebums aug pret mediju kompānijām. Kivičs un Liene ir tējas maisiņi. Iemērc, izspiež un izmet. Kardašjaniem ir miljards un labākie scriptwriteri pasaulē. Šie nabaga cilvēki iztirgo savu dzīvi par santīmiem," savā ierakstā mikroblogošanas vietnē twitter raksta Ē.Stendzenieks.

"Šeit nav "Vai nu, vai". bet "gan, gan". Producenti lieliski zina, ko dara. Kivičs un Liene - nē. Sekot diviem apdalītajiem, ar rūpīgi izstrādātu skandālu plānu ir negodīgi. Kārdinot ar publicitāti, Kiviču var motivēt kaut naktspoda saturu apēst tiešraidē. Tā ir ņirgāšanās," savu viedokli neslēpj reklāmas speciālists.

Jau vēstīts, ka šovs TV ekrānos vērojams jau vairākas nedēļas. Tā laikā Andris un Liene publiski klāstījuši ne vien par savām jūtām un nākotnes plāniem, bet arī atspoguļojuši nedienas abu ikdienas gaitā. Šovā bijis sižets gan par skandalozo abu saķeršanos ar "viltus ziņu" tēvu Niku Endziņu, gan to, kā Andris izsauc "ātro" palīdzību Lienes veselības problēmu dēļ.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:55

Jaunākās diskusijas