Atpakaļ uz nra.lv

Ar ko patlaban nodarbojas Maikla Džeksona bērni?

tautaruna.lv 20.marts 2019, 13:50
 
Reuters/Scanpix
Popmūzikas karalis Maikls Džeksonas pēc nāves atstāja ne tikai lielu radošo mantojumu, bet arī 3 bērnus. Pēc dziedātāja nāves bērnus auzdināja dziedātāja māte. Ir pagājuši deviņi gadi, kā mainījušās bērnu dzīves?

Prinss Maikls Džozefs Džeksons ir kļuvis par uzņēmēju, viņam ir savs producentu centrs "King’s Son". Prinss vienmēr aizstāv tēvu, ja presē par viņu parādās negatīvas ziņas. Tāpat viņš nodarbojas ar labdarību, palīdzot vardarbībā cietušajiem bērniem un bezpajumtniekiem.

View this post on Instagram

A post shared by Prince Jackson (@princejackson) on

Parisa Džeksone ir vispazīstamākā no Džeksona bērniem. Parisa ir filmējusies kino, bijusi modele. Skandalozu slavu meitene ieguvusi, mēģinot veikt pašnāvību. Viņa agri apprecējās, bet laulība izrādījās neveiksmīga. Tagad Parisa strādā par modeli un aktīvi iesaistās sabiedriskajā dzīvē, piemēram, iestājas pret Donalda Trampa politiku.

View this post on Instagram

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

Prinss Blankets Džeksons ir nomainījis savu vārdu un dēvē sevi par Bigi. Puisis mācās privātskolā un dzīvo pie vecmāmiņas. Puisis nav publiska persona, taču tiek runāts, ka viņš ļoti līdzinās tēvam. Jāpiebilst, ka Prinsu pasaule pirmo reizi ieraudzīja, kad Maikls Džeksons faniem rādīja bērnu, pārkarinot viņu pār balkona margām. Šis gadījums toreiz sabiedrībā izsauca plašu rezonansi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:42

Jaunākās diskusijas