Atpakaļ uz nra.lv

Rajecka sūkstās par situāciju Latvijā

tautaruna.lv 23.marts 2019, 11:28
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Arī šis gads Latvijā nav bijis izņēmums, un iedzīvotāji sociālajos tīklos turpina sūkstīties, cik sliktā stāvoklī ir ceļi Latvijā. Tikmēr pašmāju dziedātāja Olga Rajecka sociālajā tīklā facebook nekautrējas slavēt situāciju Latvijas kaimiņvalstī Lietuvā.

"Ai māsa Lietuva,tavi ceļi man pretī nāk. Skaisti ,gludi ,plati,sakopti .....
Tāds prieks par mūsu kaimiņiem ,ka viņiem nav jālauž mašīnas,nav pie stüres jālamājas par briesmīgajām bedrēm, par izdoto naudu remontam,par valdību utt," sociālajā tīklā facebook savu viedokli pauž dziedātāja.

"Tāda sajūta,ka mūsu ministri un visi tie ,nekad nav bijuši ārpus mūsu valsts un neko nav redzējuši,kā vajadzētu būt. Varbūt viņiem ir īpašs transports,kas lido pa gaisu,vai apbrauc visas bedres un viņi to nejūt? Mums taču ir tieši tādi paši gadalaiki kā Igaunijā un Lietuvā un nevajag te mums aizmiglot acis ar auksto ziemu un atkusni.Parēķiniet ,kādu naudu jūs katru gadu maksājiet par ceļu nodokli ? Man patiešām ir skumji par visu ,kas šeit notiek," norāda māksliniece.

Tiesa, viņa nav vienīgā sabiedrībā zināmā persona, kas nekautrējas kritizēt situāciju valstī. Šonedēļ TV personību un raidījumu vadītājs Aivis Ceriņš publicēja ierakstu, kurā parāda, cik katastrofālā stāvoklī ir ceļa posms "Mārsnēni- Rauna". Viņš arī norāda, kurš būtu jāvaino šādā situācijā. "Skaidrs ir viens- sistēma, kurā dzīvojam ir sapuvusi, korumpēta un nav vērsta uz īstām sabiedrībai svarīgām prioritātēm," norāda A.Ceriņš.

Arī Rīgas iedzīvotājiem šajā pavasarī pārvietošanās pa pilsētas ielām nav medusmaize. Galvaspilsētā netrūkst ielu, kurās izveidojies patiešām liels skaits bedru.

Situācija ar bedrēm Rīgas ielās patlaban ir "štruntīga, pat ļoti štruntīga," taču tas lielā mērā izskaidrojams ar ierobežotajiem finanšu līdzekļiem un to, ka galvaspilsētas dome vairākus gadus apzināti izvēlējās prioritāri tērēt naudu skolu, bērnudārzu un atpūtas objektu savešanai kārtībā, sociālajā tīklā facebook pirms vairākām nedēļām rakstīja Rīgas mērs Nils Ušakovs (S).

Ziņu aģentūra LETA arī vēstīja, ka viņš norāda, ka kopš 2015.gada Rīgas dome ir ķērusies klāt arī ielu remontiem, no kuriem daļa jau pabeigta, līdz ar to, piemēram, par Brīvības vai Krišjāņa Valdemāra ielas stāvokli sūdzību vairs neesot. "Tiek remontēts Salu tilts, Deglava tilts, tūlīt sāksies Krasta ielas un Brasas tilta remonts. Šogad sāksies tilta izbūve Sarkandaugavā un Dienvidu tilta 4.kārta," tuvākajā laikā plānotos satiksmes infrastruktūras remontdarbus ieskicē mērs.

Viņš arī sola, ka bedres Rīgas ielās pavasarī tiks likvidētas, turklāt šogad tas notiks nevis ar ierastajiem "ielāpiem", bet gan mainot ceļa segumu lielos kvadrātos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:53

Jaunākās diskusijas