Atpakaļ uz nra.lv

Mārtiņš Ķibilds slimnīcā Latvijā piedzīvo ko briesmīgu

tautaruna.lv 19.marts 2019, 9:25
 
F64
Televīzijas personība Mārtiņš Ķibilds sociālajos tīklos raksta, ar ko vinam nācies saskarties, pērnā gada nogalē nonākot slimnīcā.
Ķibilds stāsta par to, cik patiesībā briesmīga situācija ir slimnīcās Latvijā.

"Tualetes papīru bija aizliegts mest podā, bija jāmet brūniem papīriem pilnā spainī. Nebija roku dvieļu, personāls ieteica slaucīties tualetes papīrā. WC un vannas istabas, protams, nebija palātās, bet gaiteņa galā, kopējas visiem. Kāpņu telpa smirdēja pēc cigaretēm, jo katra stāva balkonā bija smēķētava. Pirmā stāva foajē babuļas tirgoja lupatas, kā kādreiz Sporta pilī. Gaitenī uz žurnālgaldiņa mētājās avīžele par Latvijas medicīnas balvas pasniegšanu 2014.gadā. Manas palātas numurs bija uzrakstīts ar zīmuli uz apdrupuša sienas apmetuma. Kapitālu remontu ēka nebija redzējusi kopš uzcelšanas 1970ajos," situāciju ieskicē Ķibilds.

Plašāk par šo situāciju Ķibilds stāsta raidījumā "Adreses", kura ietvaros bija devies uz uz Paula Stradiņa klīnisko universitātes slimnīcu.

Mārtiņš Ķibilds ir Latvijas Televīzijas raidījumu vadītājs. Viņš savulaik popularitāti iemantoja ar šovu “Gribi būt miljonārs?”, tagad ir LTV raidījumu "Atslēgas" un "Adreses" veidotājs un vadītājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas