Atpakaļ uz nra.lv

Neticēsi, kādā veidā Kivičs mēģina pārdot Skulmes auto!

tautaruna.lv 18.marts 2019, 11:45
 
F64
Dziedātājs Andris Kivičs mēģina pārdot savas mīļotās sievietes Lienes Skulmes automašīnu. Viņš auto cenšas pārdot sludinājumu portālā ar visnotaļ neparastu tekstu.

Kivičs raksta, ka piedāvājums ir ekskluzīvs.

"Absolūti ekskluzīvi. Unikāls piedāvājums. Latvijas šī brīža karstākais šovbiznesa pāris Andris Kivičs un Liene Skulme pārdod mašīnu, ar kuru 2018.gada 23.novembrī devās kopā pavadīt pirmo kaislīgo nakti. Mašīnā nav smēķēts, taču ir jūtama mīlestības smarža. Mašīnai ir laba aura, mašīnā katru dienu ir teikti vārdi "Es Tevi mīlu- es Tevi arī". Auto nav cietis nevienā avārijā. -22 grādos lec ar pirmo reizi. Atdodam tik lēti (nobraukums oriģināls), jo braucam prom no Latvijas," teikts sludinājumā.

Auto ir 2007.gada izlaiduma hečbeks melnā krāsā. Nobraukums - 87 399 kilometri; cena - 1200 eiro.

Ekrānšāviņš

Vēlāk Facebook tiešraidē Kivičs un Skulme atklājuši, ka kādreiz Liene šo auto saņēmusi dāvānā, un tagad tā tiek pārdota, lai realizētu plānu aizbraukt no Latvijas.

Jau vēstīts, ka pēc tam, kad dziedātājs Andris Kivičs paziņoja par attiecībām ar mākslinieci Lieni Skulmi, gan sociālajos tīklos, gan TV ekrānos ir iespējams sekot līdzi notikumiem abu mīlnieku dzīvē. Realitātes šovā "Kivičs. Pavisam privāti" Andris arī neslēpj, kā tiek risināta šķiršanās ar viņa sievu Madaru un ka abi ar Lieni Skulmi gavatojas pamest valsti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:26

Jaunākās diskusijas