Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Kivičs parāda, cik smagu traumu guvis kautiņā

tautaruna.lv 8.marts 2019, 19:50
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Mūziķis un bijušais TV raidījumu vadītājs Andris Kivičs saviem sekotājiem atrādījis, cik smagu traumu guvis uzbrukumā pie pārtikas veikala Iļģuciemā Rīgā. Tā pašlaik liedz piedalīties plānotajā boksa mačā pret "viltus ziņu tēvu" Niku Endziņu jeb Neidu.

Jau ziņojām, ka trešdien mūziķis saķērās ar diviem jauniešiem veikalā "Rimi" Rīgā, kuri pēc Kiviča teiktā, smējušies un izteikuši rupjas piezīmes par mūziķi un viņa mīļoto sievieti Lieni Skulmi. Asumi noveduši līdz nopietnam kautiņam, kura rezultātā Kivičam tika pārsista uzacs un lūpa, kā arī salauzts rādītājpirksts, kas, pēc mūziķa teiktā, traumēts brīdī, kad jaunieši spārdīja pakritušo mūziķi. Tas licis atcelt sestdien plānoto boksa maču pret Neidu. Pašlaik Kivičs ringā cer kāpt 20. aprīlī.

Saviem sekotājiem sociālajā tīklā Facebook Andris atrādījis traumētā pirksta rentgena uzņēmumu, norādot, ka, iespējams, pēc nepilnam 10 dienām būs nepieciešama operācija.

Kopš pērnā gada nogales Kivičs nonācis mediju uzmanības centrā, kad paziņoja par šķiršanos no sievas un divu meitu mātes Madaras un norādot, ka iemīlējies sabiedrības dāmā un žurnālistē Lienē Skulmē. Pāra atklātās darbības internetā izraisīja plašu rezonansi, gan sabiedrības nosodījumu, gan fanu atbalstu. Pašlaik pāris plāno drīzumā pamest Latviju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:38

Jaunākās diskusijas