Atpakaļ uz nra.lv

Eds Šīrans apprecējies "pa kluso"

tautaruna.lv 4.marts 2019, 10:30
 
Instagram/ekrānšāviņš
Populārais britu mūziķis Eds Šīrans paziņoja, ka bildinājis savu ilggadējo draudzeni Šeriju Sibornu 2018. gada sākumā, taču pērn sāka klīst baumas, ka viņš slepus ir apprecējies, jo pamanīts valkājam laulības gredzenu, vēsta "The Sun".
Pāris iepazinās jau skolas laikā, taču satikties sāka vien 2015. gadā. Šīrans 2018. gada janvārī par saderināšanos ar savu sirdsāķīti saviem 18 miljoniem sekotāju paziņoja vietnē Instagram. Ierakstu viņš komentēja, rakstot: "Dabūju sev līgavu tieši pirms Jaunā gada. Mēs esam ļoti laimīgi un iemīlējušies, un mūsu kaķi ir tikpat apmierināti."

Visticamāk, ka abi mīlnieki saderinājušies 2017. gada Ziemassvētkos. Taču kāzu ceremonija, kuru Šīrans sarīkojis slepeni, pērn tieši pirms Ziemassvētkiem norisinājās viņa lauku īpašumā Safokas grāfistē, Anglijā.

Šīrans, kurš ir draugos ar daudz šovbiznesa zvaigznēm, uz savu kāzu ceremoniju nebija uzaicinājis nevienu pašu slavenību. Dziedātājam tuvu stāvošs avots pastāstījis, ka tās bijušas ļoti klusas kāzas, ieradušies tikai Šīrana kādreizējie skolasbiedri, tuvākie ģimenes locekļi un mācītājs. "Tur bija tikai 40 cilvēku, ne Teilore Svifta, ierakstu kompānijas pārstāvji vai karaliskā ģimene, vai popzvaigznes. Viņš negribēja jezgu, viņš gribēja, lai tas būtu kaut kas tikai priekš viņiem - tikai nelielas ziemas kāzas," atklājis avots.

Jāatgādina, ka 12. jūlijā Šīrans pārsteigs arī savus fanus Latvijā, sniedzot koncertu Lucavsalā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas