Atpakaļ uz nra.lv

Atklātībā nonāk Kiviča mīlas aina ar Lieni; mūziķis vērsīsies policijā

tautaruna.lv 20.februāris 2019, 14:53
 
F64
Trešdienas rītā Latvijas mediju epastos tika saņemta ziņa ar foto, kurā kaili redzami mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā Liene Skulme. Kivičs uzsver, ka saistībā ar notikušo vērsīsies policijā.

Mediji saņēma ekrānšāviņu no Madaras Kivičas sarakstes ar kādu personu, kurā, tostarp, viņa publicē Kiviča un Skulmes kailfoto.

Saistībā ar notikušos Kivičs nolēmis vērsties policijā.

"Šorīt no bijušās sievas watssapā saņēmu ziņu ar bildi, kurā esam redzami mēs ar Lieni pilnīgi kaili. Bilde atradās mana telefona galerijā, tātad tā ir izzagta no mana telefona. Bijušajai sievai bija zināmas visas manas google, gmail, facebook un visas citas iespējamās paroles, jo viņa pati izveidoja visus manus kontus, kuri tagad ir pazuduši. Instagram konts, dziesma no feisbuka, dziesma no youtube, tāpēc es domāju, ka tas, iespējams, ir viņas pirksts. Dodos uz policiju rakstīt iesniegumu," raksta Kivičs.

Jāatgādina, ka pēdējā laikā sabiedrības uzmanība jo īpaši pievērsta Kiviča un Skulmes attiecībām. Plašu rezonansi izraisīja Kiviča un Skulmes sarīkotā tiešraide, kur abi gandrīz kaili redzami vannā. Savukārt pēc tam kļuva zināms, ka par pāra attiecībām tiks veidots realitātes šovs, kurā skatītājiem būs iespēja uzzināt pikanta pāra dzīves detaļas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:21

Jaunākās diskusijas