Atpakaļ uz nra.lv

Gobzems brīdina par savu viltus profilu tviterī

tautaruna.lv 8.februāris 2019, 11:22
 
Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency
Politiķis Aldis Gobzems savus sekotājus sociālajā tīklā Facebook brīdinājis, ka kāds pamanījies izveidot viltus profilu uz viņa vārda, uzvārda mikroblogošanas vietnē Twitter.
"Ja kāds no Jums izmanto twitter, tad šis ir fake konts un NAV MANS! Protams, Latvijā Tu droši vari izmantot atpazīstama cilvēka vārdu (arī Nacionālās drošības komisijas locekļa), nolūkā to diskreditēt, un Tev par to nekas nebūs. To sauc par bezkompromisa tiesiskumu," norāda Gobzems.

Jau vēstīts, ka Gobzems, kurš ticis izslēgts arī no "KPV LV" Saeimas frakcijas, sācis piesaistīt brīvprātīgos "jaunā veidojuma" radīšanai, par kuru politiķis paziņoja pēc tam, kad viņu izslēdza no partijas "KPV LV".

Otrdienas vakarā Gobzems sociālajā tīklā "Facebook" aicināja pieteikties aptuveni 50 brīvprātīgos ar organizatora spējām, lai sāktu darbu pie "jauna veidojuma" radīšanas. Politiķis norādīja, ka pirmajā posmā sākumā plānots uzrunāt 10 000 cilvēku. Reizē viņš mudināja aicinājumam neatsaukties "bezmugurkaulniekus, nodevējus vai tos, kas pie pirmajām grūtībām padodas un nolaiž rokas".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas