Atpakaļ uz nra.lv

Virsnīte: Cik vienkārši bērni pieņem to, kas mums "norauj jumtu"

tautaruna.lv 24.janvāris 2019, 15:22
 
Dmitrijs Šuļžics/F64 Photo Agency
Televīzijas seja Kristīne Virsnīte vietnē Instagram dalījusies ar savām pārdomām, salīdzinot pieaugušos ar bērniem, norādot, ka viņi daudz vienkāršāk pieņem citu kultūru atšķirības un bērnus ar īpašām vajadzībām.
"Ja jūs zinātu, cik vienkārši bērni pieņem to, kas mums norauj jumtu - citu kultūru, ādas krāsu, ģērbšanās stilu, viņi pieņem bērnus ar īpašām vajadzībām daudz vienkāršāk nekā mēs pieaugušie, sastopoties ar citiem pieaugušajiem. Viņi neskaita, cik citai ģimenei ir daudz vai maz naudas, viņi spēlējas kopā arī tad, ja ne vārda nesaprot, ko citi bērni saka," raksta Virsnīte.

Televīzijas seja skaidro, ka tā ir atbilde, kādēļ viņa kopā ar ģimeni ceļo. Virsnīte atklāj, ka dažbrīd arī viņai stereotipi aizmiglo acis, ceļojot ne reizi vien atklājas, ka viņa nav tik atvērta pret cilvēkiem, kā pati domā.

"Gribas jau domāt, ka es tāda forša un visu saprotoša, taču nekā, brīžiem pati sevi pārsteidzu," atzīst Virsnīte.

Instagram/ekrānšāviņš

Jāatzīmē, ka šogad, atgriežoties no ceļojuma Marokā, Virsnīte bija guvusi vairākas atziņas, tostarp, nonākot pie secinājuma, ka "mēs esam pasaules pilsoņi neatkarīgi no tā, vai mūsu āda ir bāla vai tumša kā nakts".

Viņa arīdzan pērnā gada oktobrī sociālajos tīklos atklāja, ka piedzīvojusi mikroinsultu, un šī iemesla dēļ ir gatava krasi mainīt savu dzīvesveidu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:45

Jaunākās diskusijas