Atpakaļ uz nra.lv

Paskat, kādus foto ar jauno mīļoto publicē Kivičs

tautaruna.lv 17.decembris 2018, 18:17
 
Annija Meikšāne/F64 Photo Agency
Pagājušajā nedēļā mediji informēja, ka izjukusi mūziķa Andra Kiviča un viņa sievas Madaras laulība. Tagad dziedātājs ir kopā ar skaistumkaralieni, gleznotāju un tekstu autori Lieni Skulmi. Aizvadītajās brīvdienās abi sociālajos tīklos publicējuši mīļus foto.

Jau vēstīts, ka Andris Kivičs sarunā ar "Vakara Ziņām" vīrišķīgi uzņemas izstāstīt, kā dzimušas jūtas pret Lieni Skulmi. Arī Liene pati iesaka, ka par šo situāciju labāk izstāstīs Andris. Viņš to arī dara un sarunā vairākkārt uzsvērs, ka ļoti vēlas pasargāt Lieni un viņas trīs meitas, kā arī savus trīs bērnus no sabiedrības komentāriem.

Liene un Andris viens par otru sāka domāt no tā brīža, kad novembra sākumā abi bija satikušies tējas pauzē un saruna, pašiem nemanot, bija ievilkusies uz pāris stundām, raksta "Vakara Ziņas".

Nu jau abi kā mēnesi dzīvo kopā. Andris sarunas laikā vairākkārt piebilst, ka Liene nebūt nav izjaukusi viņa attiecības ar sievu Madaru un, ja reiz viņš šķiras no sievas, tad turpinās rūpēties par savām meitām, kas dzimušas šajā savienībā

Savas jūtas viņi neslēpj arī sociālajos tīklos, kur, piemēram, svētdien Andris ievietojis foto kopā ar Lieni, kuri papildinājis ar tekstu "mīlu". Tāpat publicēts attēls, kurā redzams, ka abi kopā devušies izvēlēties Ziemassvētku eglīti.

View this post on Instagram

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

View this post on Instagram

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:43

Jaunākās diskusijas