Atpakaļ uz nra.lv

"Rūdolfs mani atbalsta un palīdz" - Agnese Zeltiņa aizmirsusi kašķus ar bijušo draugu

tautaruna.lv 11.decembris 2018, 13:30
 
Ilze Zvēra/F64 Photo Agency
Aktrises Agneses Zeltiņas Latvijā plašu atzinību iemantojušais rotu zīmols "Soulstones by Agnese Zeltiņa" svin piecu gadu jubileju, nonākot jaunās telpās, kas atrodas blakus viņas bijušā drauga, uzņēmēja Rūdolfa Brēmaņa vecāku mājai, ziņo žurnāls "Privātā Dzīvē".

Pirms dažiem mēnešiem izjukušas Agneses Zeltiņas un uzņēmēja Rūdolfa Brēmaņa attiecības. Toreiz atklātībā nākusi uzņēmēja intīma rakstura sarakste sociālajos tīklos ar kādu citu daiļavu.

Zeltiņa, kura arīdzan ir rotu dizainere savam zīmolam, greznumlietiņas iekārtojusi veikalā, kas atrodas jaunās telpās, kaimiņos namam, kurā Brēmanis reģistrējies kā individuālais komersants, noskaidroja "Privātā Dzīve".

Vaicāta, vai viņu ceļi atkal krustojušies, Agnese saka: "Mums ir labas attiecības, viņš mani atbalsta un palīdz. Ir Ziemassvētku laiks, un visas nesaskaņas ir aizmirstas."

Tostarp sociālajos tīklos bijušais Zeltiņas mīlnieks aktīvi dalās ar ierakstiem par jauno veikala telpu prezentāciju un Agneses izveidotā zīmola piecu gadu jubileju. Atbildot uz jautājumu, vai viņš palīdzējis atrast jaunās telpas, Zeltiņa atbild noliedzoši, saka, ka netālu no šīs vietas dzīvo Brēmaņa vecāki, taču veikala telpas viņa meklējusi divus gadus. Savukārt īres līgumu ar studentu korporāciju, kurai pieder ēka, aktrise noslēgusi maijā.

"Akmeņi izmainīja manu dzīvi. Varbūt arī tavējo?" - šis uzraksts rotā Zeltiņas jaunā veikala sienas. Aktrise atzīst, ka rotu zīmolu pamudinājis izveidot kāds piecus gadus sens notikums, kad viņai itālijā nozagtas visas rotaslietas. Arīdzan tēvs viņu mācījis skicēt, zīmēt, aktrisei lieti noderējusi krāsu izjūtas prasme. "Gribēju latviskajā adaptēt savu mīlestību pret Itāliju, un tā tapa mans zīmols "Soulstones" jeb Dvēseles akmeņi"," atzīst Zeltiņa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:44

Jaunākās diskusijas