Atpakaļ uz nra.lv

Ar paziņojumu pēkšņi klajā nācis Meganas Mārklas tēvs

tautaruna.lv 9.decembris 2018, 10:20
 
SCANPIX
Kopš šī gada 19.maija, kad Lielbritānijā apprecējās princis Harijs un viņa mīļotā, ASV kino aktrise Megana Mārkla, abiem pievērsta pastiprināta uzmanība. Presē īpaši iztirzāta arī Meganas ģimenes dzīve, kur liela loma bijusi viņas tēvam Tomasam. Par spīti izskanējušajiem apgalvojumiem viņš nolēmis nākt klajā ar kārtējo paziņojumu.

Neilgi pēc Harija un Meganas kāzām dzeltenajā presē tika vēstīts par Meganas tēvu Tomasu, kurš sirdskaites dēļ nav varējis ierasties uz meitas kāzām. Tas gan viņam nav liedzis komentēt, ko kādā sarunā viņš pārspriedis ar Saseksas hercogienes vīru. Tāpat viņš vēlāk nav kautrējies kritizēt karaļnamu, kurš it kā viņam liedzis iespēju sazināties ar meitu.

Savā jaunākajā paziņojumā Meganas tēvs Tomass norāda, ka vairs pat necer, ka Ziemassvētkos saņems apsveikumu no meitas. "Esmu izsvītrots no viņas dzīves un vairs nespēju klusēt!"

Viņš jau neskaitāmas reizes mēģinājis sazināties ar Meganu, tomēr Harijs un viņa izvēlējušies klusēt. "Viņi paši dara to, ko teica, lai es neņemu vērā," uzsver Tomass, kurš apgalvo, ka viņa mīļa meita tic visam, kas par tēvu rakstīts presē.

"Es cenšos ar viņiem aprunāties, lai izstāstītu visu patiesību."

Viņš arī pastāstījis, ka kopš Meganas 11 gadu vecuma līdz brīdim, kad viņa devusies uz universitāti, visas rūpes par meitu uzņēmies tieši viņš. Abiem esot bijušas ļoti labas attiecības.

Lai gan šobrīd mainīts arī Meganas telefona numurs, Tomass ar viņas paziņu starpniecību centies meitai nodot divu lappušu garu vēstuli.

Jau vēstīts, ka šī gada maijā notikušās Meganas un Harija kāzas apmeklēja tikai viņas mamma Dorija. Tēvs Tomass, kurš iepriekš plānojis uz kāzām ierasties, apgalvo, ka plāni mainīti pēkšņo veselības problēmu dēļ.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas