Atpakaļ uz nra.lv

Aktieri neticēja savām acīm! ''Spēlmaņu nakts'' uzkodas un dzērieni nebija bezmaksas

tautaruna.lv 27.novembris 2018, 16:36
 
F64
Nelāgs pavērsiens piedzīvots šī gada ''Spēlmaņu naktī'', jo pirmo reizi balvu pasniegšanas ceremonijas vēsturē aktieriem nācies pašiem izvilkt maciņus.

Pēc svinīgās balvu pasniegšanas ceremonijas tipiski visi devušies dzīrot pie galdiem, kuri, kā raksta žurnāls ''Kas Jauns'' publikācijā ''Aktieri pārsteigti'', vienmēr teju ''lūza no ēdienu un dzērienu pārpilnības''.

Šogad viss mainījies, jo bezmaksas priekiem ticis likts punkts - rasola smaržas un klāt pienesto vīna glāžu vietā pavērusies ēdienkarte, kur norādīts, ka maksāt var tikai skaidrā naudā.

Zem 1 eiro maksājusi tikai glāze piena (30 centi) un šķiņķa rausis (40 centi), kā arī viena no divām ''kūciņām'' (95 centi). Alkohols lētāk par 2,50 nav maksājis, konjakam ''Hennessy VS'' kļūstot par vakara dārgāko preci - 5 eiro par graķīti.

Daudziem tas esot bijis pārāk liels šoks, tādēļ uzreiz paņēmuši mēteļus un devušies prom, bet citi izmisīgi tomēr meklējuši tradicionālo banketu.

Izrādās, ka tas nebūtu bijis pārsteigums, ja viesi rūpīgāk ieskatītos ielūgumā, kur par šo pavērsienu informēts jau laicīgi.

''Mēs atnācām par velti iedzert,'' vīlusies ''Kas Jauns'' paziņojusi kāda aktrise, kura tad arī ar savu pavadoni devusies prom.

Kā zināms, ''Spēlmaņu nakts'' notika aizvadītajā piektdienā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas