Atpakaļ uz nra.lv

Kas par skandālu! Krievu skuķis atmasko ''Game of Thrones'' zvaigzni

tautaruna.lv 27.novembris 2018, 12:21
 
Reuters / Scanpix
Tīmeklī parādījusies pagalam neglaimojoša informācija par britu aktieri Kītu Haringtonu.

Krievu modele un ''Dom-2'' zvaigzne Olga Vlaslova, kura sociālajā tīklā Instagram parakstās ar pseidonīmu ''dobrayasuka'', jeb ''labsirdīgā maita'', nejauši atklājusi informāciju par saviem intīmajiem sakariem ar pasaulslavenā seriāla ''Game of Thrones'' zvaigzni Kītu Haringtonu.

Nopludinātajā sarakstē Olga kādam atsūta lērumu fotogrāfiju, kur britu aktieris redzams aizmidzis gultā kails, kā arī paskaidro visu tur redzamo.

''Pārd*āzu viņu,'' raksta ''labsirdīgā maita''. ''Viņš sašnaucās un aizmiga ar stāvošu dzimumlocekli, un tā notika trīs reizes.''

Par mierinājumu faniem, un arī viņa līgavai, citai ''GoT'' zvaigznei Rouzai Leslijai, krievu meitene savā sarakstē arī norāda, ka romāns, kurš sācies Luksemburgā, ildzis vien mēnesi.

''Ko no viņa gribēju, to dabūju,'' raksta Vlaslova. ''Es esmu priecīga, ka tas beidzies. Nevēlos veidot attiecības ar slaveniem vīriešiem.''

Ekrānšāviņš

ET ziņo, ka Džona Snova lomas atveidotājs noliedz pilnīgi visu - šo romānu, to, ka vispār pazīst Vlaslovu, kā arī to, ka būtu jelkad bijis Luksemburgā.

Kā zināms, Haringtons un Leslija apprecējās pirms pieciem mēnešiem, pēc tam, kad iepazinās filmējot seriālu, kurā arīdzan attēloja pāri.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:26

Jaunākās diskusijas