Atpakaļ uz nra.lv

Latvijā pazīstama dziedātāja brīdina par krāpnieku

tautaruna.lv 12.novembris 2018, 17:34
 
Lauris Aizupietis/ F64 Photo Agency
Latvijā pazīstamā dziedātāja un dīdžejmeitene Liene Ušakova sociālajā tīklā facebook brīdinājusi citas dāmas par kādu vīrieti, kurš "aptinis ap pirkstu" viņu un, iespējams, vēl kādu dāmu.

"Mīļās meitenes, pirms iepazīstieties ar kādu, pajautājiet personu apliecinošus dokumentus," sociālajā tīklā facebook savu stāstu sāk dīdžejmeitene. Garā ierakstā, kas publicēts šī gada 9.novembrī viņa izklāsta to, ka viņai šķitis, ka sastapusi savu sapņu vīrieti, kuram ģimene ir vislielākā vērtība, tomēr beigās izrādījis, ka patiesībā šim cilvēkam jau ir ģimene.

Viņa atklāj, ka cilvēks, kurā šķietami iemīlējusies, viņai pat melojis par savu īsto vārdu, turklāt reizēs, kad tiekas ar citām sievietēm, novelk laulību gredzenu.

Izmantojot pieejamos resursus internetā, Liene arī atklājusi, ka par konkrēto personu jau iepriekš bijusi atrodama neglaimojoša informācija arī no citām dāmām, kuras norādījušas, ka konkrētais vīrietis mēdzot arī izkrāpt naudu.

"Es biju akla un kurla.Naiva, lētticīga muļķīte. Viss, kas mums bija, tika būvēts uz meliem," savā facebook ierakstā neslēpj dziedātāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:56

Jaunākās diskusijas