Atpakaļ uz nra.lv

Princis Harijs atklāj, kā ar sievu izvēlējies laiku, kad paziņot par gaidāmo mazuli

tautaruna.lv, Rita Lazda 6.novembris 2018, 18:06
 
AFP/ SCANPIX
Šī gada oktobrī britu karaļnama pārus sasniedza priecīga vēsts. Princis Harijs un viņa sieva Megana paziņoja, ka gaida mazuli. Lai gan daži kritizē pāri par to, ka skaistais paziņojums izskanējis teju uzreiz pēc princeses Eiženijas kāzām, princis Harijs intervijā beidzot atklājis patiesos iemeslus, kāpēc konkrētajā laikā izskanējis paziņojums par grūtniecību.

Intervijā "ITV's" dokumentālās filmas veidotājiem, kuri iemūžinājuši prinča Harija un Meganas Mārklas 16 dienu ilgo vizīti ārvalstīs, princis Harijs atklājis, ka paziņojums par gaidāmo bērniņu izskanējis laikā, kad abi atradušies Austrālijā, jo viņiem vienkārši ļoti patīkot šī vieta.

16 dienu ilgajā ārvalstu vizītē, kuras laikā pāris apmeklējis vairāk nekā 70 pasākumus, viņi saņēmuši arī oficiālās mazulim veltītās dāvanas.

Princis arī nav slēpis, ka neatkarīgi no tā, vai gaidāms puisēns, vai meitene, viņš un viņa sieva ir sajūsmā par gaidāmo ģimenes pieaugumu, vēsta "The Mirror".

Zināms, ka 16 dienu ilgajā ārvalstu vizītē, kuras laikā pāris apmeklējis vairāk nekā 70 pasākumus, viņi saņēmuši arī oficiālās mazulim veltītās dāvanas- rotaļlietu lācīšus, grāmatas, pirmos apavus un apģērbu.

Jau vēstīts, ka pāris apprecējās šī gada 19.maijā. Par gaidāmo mazuli oficiālais paziņojums tika publicēts šī gada 15.oktobrī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:50

Jaunākās diskusijas