Atpakaļ uz nra.lv

Šnurovs ar miljonāra meitu sācis romānu vēl tad, kad bija kopā ar iepriekšējo sievu

tautaruna.lv 1.novembris 2018, 15:11
 
Sputnik / Scanpix
Atklājušās detaļas par grupas ''Leningrad'' līdera attiecībām ar nule kā par sievu apņemto 27 gadus veco Olgu Abramovu, informē ''Комсомольская правда".
''Ar Olgu Šnurs tiekas jau kādu gadu. Matilde zināja, ka Šnurovam uzradusies meitene. Viņa cietās, vēlējās saglabāt laulību...''

Olga esot miljonāra no Jekaterinburgas, Urāla metalurģijas kompānijas direktora Valērija Abramova, meita.

Sivtimes

Kad meitene pabeidza Maskavā studēt sabiedriskās attiecības, viņa pārcēlusies uz Londonu. Lielbritānijas galvaspilsētā viņai bijis lērumus bagātu pielūdzēju, tomēr sirdi iekarojis tieši mūziķis.

Zinātāji gan atklāj, ka abu attiecības sākušās vēl pirms Šnurovs bija šķīries no iepriekšējās sievas - Matildes.

''Ar Olgu Šnurs tiekas jau kādu gadu. Matilde zināja, ka Šnurovam uzradusies meitene. Viņa cietās, vēlējās saglabāt laulību. Viņi šķīrās, tad sagājās. Matildei neizturēja nervi un arī viņa sāka iet pa kreisi,'' pie šķiršanās novedušos iemeslus skaidro zinātājs.

Bet pati Abramova esot iepriekš bijusi kā ''no ķēdes norāvusies'', izmēģinot visa iespējamā veida apreibinošās vielas, kā rezultātā nonākusi ārstēšanās iestādē. Par laimi, tagad viņa esot kļuvusi nopietnāka un dzīvo mierīgāk.

Dziedātājs Stass Bereckis tikmēr paredz, ka 45 gadus vecais Šnurovs ar Abramovu lūkos tikt pie bērniem, jo mūziķis esot spēku pilnbriedā, bet esošie bērni jau pieauguši.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas