Atpakaļ uz nra.lv

Kambala pārsteigts, ka līgava pēc šķiršanās sākusi veikt erotiskās masāžas

tautaruna.lv 23.oktobris 2018, 14:49
 
Facebook
Latviešu basketbolista Kaspara Kambalas bijusī līgava Zane kļuvusi par masieri.
''Man nebija ne jausmas, ka viņa prot ko tādu. Mani Zane nekad nemasēja. Kad kādreiz viņai paprasīju, vai var pamasēt man muguru, viņa to nedarīja, sakot, ka viņai nugurst rokas.''

Vēl tikai pirms nedēļas Pertnika stāstīja, ka iztiek no ietaupījumiem un ienākumiem, kurus saņem no sava modes šovrūma Kiprā, tomēr nu jau atklājies, ka sievietei nācies ķerties pie algota darba.

Žurnāls ''Kas Jauns'' publikācijā ''Kambalas ekslīgava kļuvusi par masieri?'' atklāj, ka basketbola bijusī pievērusies apkalpojošajai sfērai.

28 gadus vecā latviete tikusi atrasta Šveices pilsētas Bādenes masāžas salona mājaslapā. Lai arī masieres profils pieder 26 gadus vecai Lojai, fotogrāfijās redzamā simpātiskā sieviete acīmredzami ir Zane.

Tiesa, ''Loja'' nesniedz gan tās vienkāršākās masāžas - viņa specializējās erotiskajās. To vidū ir, piemēram, Prostatas masāža, kā arī Nuru masāža, kuras ietvaros klients tiek ieeļļots un viņam guļas virsū kaila masiere, veicot visu ar sava ķermeņa palīdzību.

Šādi pakalpojumi gan neesot lēts prieks. Piemēram, 30 minūšu masāža izmaksā 144 eiro, bet 140 minūtes būs jau 411 eiro. Viņas darbalaiks - no 10:00 līdz pusnaktij.

Interesanti, ka šo ziņu komentējis viņas bijušais līgavainis, basketbola zvaigzne Kambala, kurš atzīst, ka neesot šaubu, ka ''Loja'' ir Pertnika.

''Man nebija ne jausmas, ka viņa prot ko tādu. Mani Zane nekad nemasēja,'' atzīst Kaspars. ''Kad kādreiz viņai paprasīju, vai var pamasēt man muguru, viņa to nedarīja, sakot, ka viņai nogurst rokas.''

Kā jau zināms, Kambalas un Pertnikas attiecības ilga piecus gadus, lielāko šī perioda daļu nodzīvojot Kiprā, tomēr šogad abi uz draudzīgas nots šķīrās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas