Atpakaļ uz nra.lv

Kivičs atklāj plānus ''KPV LV'' propagandas kanālam

tautaruna.lv 18.oktobris 2018, 12:50
 
F64
Mūziķis Andris Kivičs joprojām neizpratnē par savu neveiksmi Saeimas vēlēšanās, tomēr politiskās aktivitātes nepametīšot.
''Kā varēja izsvītrot trešo aktīvāko revolucionāru - mani?!''

Kivičs trešdien, 17.oktobrī, uzrīkojis tiešraidi sociālajā tīklā Facebook, turpinot pukoties par to, ka ''KPV LV'' vēlētāji viņu tik ļoti izsvītroja.

Viņš uzreiz ķeras ''vērsim pie ragiem'' un apstiprina, ka no partijas ārā nestāsies, tomēr, uzskaitot paveikto priekšvēlēšanu periodā, neizpratnē prasa: ''Kā varēja izsvītrot trešo aktīvāko revolucionāru, respektīvi, mani?!''

Tiešraides ietvaros viņš stāsta, ka visu šo laiku saņēmis ārkārtīgi daudz negatīvas attieksmes, šos apmērus lēšot no ap 100 cilvēkiem dienā.

Kivičs arī pastāsta par to, kāpēc nodzinis savu pēdējā laika kuplo bārdu. Tas bijis solis, kas simbolizē kāda posma - proti, šī priekšvēlēšanu perioda un rezultātu saņemšanas - beigas.

''Tas būtu kā tāds partijas propagandas kanāls.''

Izrādās, ka viņam un biedriem ir arī ambicioza iecere - radīt pašiem savu televīziju ''KPV TV''. Tas tad pieliktu punktu šīs partijas biedru tiešraidēm sociālajos tīklos, pārnesot to visu saturu uz jauno platformu.

''Tas būtu kā tāds partijas propagandas kanāls,'' skaidro Kivičs, kurš iecerējis ar cilvēkiem tur runāt ''cilvēcīgā valodā par politiku''.

''Es tur varētu darīt to, ko es varu vislabāk - intervēt cilvēkus, sarunāties ar viņiem,'' saka Kivičs, kas cer, ka kanāls arī palīdzēs ne tikai rosināt interesi par politiku, bet arī ''audzēs KPV LV muskuļus''.

Viņš pauž, ka gaida no partijas vadības piekrišanu šādam televīzijas kanālam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:56

Jaunākās diskusijas