Atpakaļ uz nra.lv

Princeses Diānas draudzene nāk klajā ar neticamām ziņām no nelaiķes

tautaruna.lv 16.oktobris 2018, 17:21
 
REUTERS/ SCANPIX
Princeses Diānas draudzene un dvēseļu radiniece Simone Simmonsa, kura jau vairākkārt apgalvojusi, ka spēj sazināties ar mirušo karaliskās ģimenes pārstāvi, nākusi klajā ar neticamu paziņojumu.

Vēl nesen Simone Simmonsa klāstīja, ka, viņasprāt, mazāk nekā trīs gadu laikā tiks paziņots, ka prinča Harija un viņas sievas Meganas laulība tiks šķirta. Tiesa gan, kopdzīves laikā pāris kļūs par divu bērnu vecākiem.

Vismaz viens viņas apgalvojums daļēji apstiprināts. Proti, pirmdien karaliskā ģimene oficiāli paziņoja, ka Megana gaida pāra pirmo mazuli.

Saistībā ar šīm ziņām jauns paziņojums ir arī princeses Diānas draudzenes Simonei Simmonsai, kura apgalvo, ka spēj sazināties ar mirušo. "The Sun" vēsta, ka Simone apgalvo, ka Diāna esot sajūsmā par ziņām, ka viņas jaunākā dēla ģimenē gaidāms mazulis. Tāpat viņa uzskatot, ka mazulis nākšot pasaulē nākamā gada martā vai aprīlī.

Diāna bieži sazinoties ar Viljama meitiņu Šarloti un vecāko dēlu Džordžu.

Mirušās princeses Diānas draudzene arī neslēpj, ka viņa jau iepriekš sazinājusies ar mirušo karaļnama ģimenes pārstāvi, kura norādījusi, ka ja būtu dzīva, katru dienu pavadītu kopā ar prinča Viljama un viņa sievas Ketrīnas bērniem. Simone atgādina, ka vēl pirms precībām ar princi Čārlzu Diāna strādājusi par auklīti.

Tāpat Diāna bieži sazinoties ar Viljama meitiņu Šarloti un vecāko dēlu Džordžu. Ar mazmeitu viņa runājot par rotaļlietām un viņas mīļākajām mantām.

Turklāt Diāna esot pārliecināta, ka laikā, kad Harijs un Megana pildīšot karaliskos pienākumus, par viņu mazuli teicami parūpēsies Saseksas hercogienes mamma Dorija, norādīts "The Sun" publikācijā.

Simone arī uzskata, ka Harijs un Megana kļūs par meitenītes vecākiem. Turklāt mazulīte rakstura ziņā būšot ļoti līdzīga tētim.

Jau vēstīts, ka Megana un Harijs apprecējās šī gada 19.maijā. Vēsts par gaidāmo mazuli oficiāli izziņota laikā, kad abi devušies vizītē uz Austrāliju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:12

Jaunākās diskusijas