Atpakaļ uz nra.lv

Ļeontjevs skumst, ka veselības likstu dēļ zaudējis iedegumu

tautaruna.lv 19.septembris 2018, 13:31
 
F64
Krievijas estrādes leģenda Valērijis Ļeontjevs sniedzis atklātu interviju par savām pēdējā laika veselības problēmām, ziņo Dni.ru.
''Viss pazuda, kamēr gulēju numuriņā Sočos. Kamēr slēpos no caurvēja un tamlīdzīga, iedegums nogāja!''

Kā jau ziņots, Ļeontjevam ievērojami pasliktinājās veselības stāvoklis šī gada ''Jaunajā vilnī'' Sočos, tādejādi liedzot viņam kāpt uz skatuves un pat liekot atcelt tuvākos koncertus.

Izrādās, ka Ļeontjevam bijis pamatīgs drudzis un klepus, kā arī viņš nav spējis kustēties un ticis pieslēgts pie sistēmas. Par laimi, mediķi spējuši ekscentriskā dziedātāja stāvokli uzlabot.

Tagad intervijā Ļeontjevs atzinis, ka vistrakākais gan esot tas, ka viņš zaudējis savu slaveno iedegumu. ''Viss pazuda, kamēr gulēju numuriņā Sočos. Kamēr slēpos no caurvēja un tamlīdzīga, iedegums nogāja,'' konstatējis dziedātājs.

Avoti tikmēr apgalvo, ka viņam esot bijis slikti jau pirms Sočiem, bet tas pārgājis, tomēr lidojums uz kūrortpilsētu Ļeontjevu pavisam novājinājis.

Ļeontjevs pats atklāj, ka veselības likstās vainoja pneimonija.

Kā zināms, šogad no pneimonijas mira cits Krievijas mūziķis - bijušais ''Ivanushki International'' solists Oļegs Jakovļevs.



Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:59

Jaunākās diskusijas