Atpakaļ uz nra.lv

"Spļāva virsū un sita"; Kašers pastāsta par savu pagātni

tautaruna.lv 15.septembris 2018, 12:23
 
F64
Multimākslinieks Kaspars Blūms Blūmanis jeb Kašers intervijā žurnālā "Ieva", atceroties savus skolas laikus, atklājis, ka viņam vienmēr bijuši konflikti ar skolasbiedriem.
Man spļāva virsū, sita, ar galvu bāza podā, klases priekšā vilka ar kājām pa zemi. Tas bija šausmīgi. Atceros, katru dienu, ejot uz skolu, lūdzu Dievu, lai man skolā neviens nedara pāri, nesit un lai liek mierā.

Kašers neslēpj, ka konfliktu iemesls bijis viņa izskats un uzvedība. Viņš esot staigājis melnā apģērbā, melni krāsotām acīm, matiem un klausījies roku un metālu - tāda tajā laikā bija viņa domāšana. Tāpēc viņš tika nesaprasts.

"Man spļāva virsū, sita, ar galvu bāza podā, klases priekšā vilka ar kājām pa zemi. Tas bija šausmīgi. Atceros, katru dienu, ejot uz skolu, lūdzu Dievu, lai man skolā neviens nedara pāri, nesit un lai liek mierā," atceras Kašers.

Viņš atklāj, ka bijis grūti, taču no apkārtējo spiediena nelūza un par notikušo nevienam nestāstīja, līdz par to uzzināja krustmāte. Tika pat iesaistīta policija.

Runājot par attiecībām ar saviem pāridarītājiem tagad, Kašers saka, ka viņi ir atvainojušies, viss ir izrunāts un viņi esot labās attiecībās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:59

Jaunākās diskusijas