Atpakaļ uz nra.lv

Kas mainījies Kašera dzīvē kopš atzīšanās, ka viņš ir gejs

tautaruna.lv 12.septembris 2018, 15:46
 
F64
Multimākslinieks Kaspars Blūms Blūmanis jeb Kašers pavasarī publiski paziņoja, ka viņš ir gejs. Intervijā žurnālā "Ieva" Kašers atklāj, kāpēc to darīja un kas viņa dzīvē ir mainījies pēc "iznākšanas no skapja".
Kašers stāsta, ka par viņa seksuālo orientāciju zināja visa ģimene, izņemot omītes - citas paaudzes cilvēki, kas to varētu nesaprast.

Kašers atklāj, ka jau kopš bērnības zināja, ka viņu vairāk interesē puiši nekā meitenes. Ilgu laiku viņš domāja, ka ir biseksuāls, un atklāj, ka ir bijis kopā arī ar meitenēm.

"Brīdī, kad to paziņoju skaļi, darīju to, ko lika mana iekšējā būtība. Bija sajūta - man ir noliktais ceļš, pa kuru jāiet, un nav svarīgi, ko citi vēlas vai nevēlas. lai mani kaut vai nomētā ar akmeņiem, pazemo un noliek, es būšu uzticīgs savam ceļam," saka Kašers, piebilstot, ka šobrīd jūtas ļoti labi un viņā ir miers, kāda nekad iepriekš nav bijis.

Kašers stāsta, ka par viņa seksuālo orientāciju zināja visa ģimene, izņemot omītes - citas paaudzes cilvēki, kas to varētu nesaprast.

Taču pēc publiskās atzīšanās nācās doties ciemos un kārtīgi izrunāties. Tagad viss ir labi un Kašers tiek pieņemts tāds, kāds viņš ir.

Taču publiskā atzīšanās ietekmējusi ne tikai attiecības ģimenē, bet arī Kašera biznesu. Viņš atklāj, ka drīz pēc paziņojuma bija cilvēki, kas lauza ar viņu līgumus.

Runājot par pozitīvajiem aspektiem, Kašers atklāj, ka pēc atzīšanās viņu ir uzmeklējuši daudzi jaunieši, kas cieš no tā, ka nevar atzīt savu seksuālo orientāciju. Kašers tic, ka ir spējis viņiem palīdzēt, iedrošināt, nomierināt un varbūt pat iedvesmot.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas