Atpakaļ uz nra.lv

Mūziķe Ilona Balode-Ūdre: Sekss mani vairs neinteresē

tautaruna.lv 11.septembris 2018, 12:30
 
Ekrānšāviņš/XTV
Mūziķa Rolanda Ūdra, zināma arī kā Ūdrīša, sieva mūziķe un autore Ilona Balode-Ūdre raidījumam “Sieviete. Personīgi” atklāti stāsta, kā mainījusies viņas seksuālā dzīve kopš vīra traģiskās avārijas.

Rakstniece atzīst, ka tagad atrodas sava veida klosterī un par seksu vairs neinteresējas, tomēr autore par to neskumst - šāds dzīves pavērsiens viņai tīri labi pat patīkot.

Dzīvi bez seksa Balode-Ūdre salīdzina ar jogu: “Seksuālajā abstinencē ir baigā fīča.”

“Jo tu ilgāk atturies no seksuālās dzīves, jo tu vairāk pierodi pie tā,” min māksliniece un pasmej, ka kā bonuss nāk klāt tas, ka nav jāuztraucas par palikšanu stāvoklī.

Sākumā pēc vīra avārijas Ilona Balode-Ūdre uztraukusies, kā tas ietekmēs viņu attiecības un vai seksa trūkums viņus neizšķirs. Tagad rakstniece ir pārliecināta, ka cilvēki ir pārāk pārņemti ar seksu, un pati atzīst, ka savulaik pati tāda bijusi. Viņa arī vaļsirdīgi atzīst, ka pirms negadījuma redzējusies ar citiem vīriešiem, bet pēc dēliņa Bārta piedzimšanas un avārijas metusi tam mieru.

Atgādinām, ka 2016. gada 17. janvārī - dienu pirms Rolanda un Ilonas dēlam Bārtam apritēja pirmais mēnesis - Rolandu Ūdri notrieca automašīna. Viņš turpina atgūt veselību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:01

Jaunākās diskusijas