Atpakaļ uz nra.lv

Portāls: Pēc šķiršanās Fiļs izsekojis Zāmuelu

tautaruna.lv 4.septembris 2018, 17:33
 
F64 Photo Agency
Pavasarī vairāki Latvijas mediji vēstīja, ka izjukusi AS "ABLV" līdzīpašnieka Oļega Fiļa un uzņēmējas, izdevuma "Cosmopolitan" bijušās redaktores laulība. Portāls "pietiek.com" vēsta, ka Latvijas bagātākais cilvēks šā gada pirmajā pusē lielu daļu laika ir tērējis nevis rūpēm par likvidējamo banku un tās klientiem, bet gan savas bijušās sievas izsekošanai.
Portāls "pietiek.com" publicējis 2018.gada maijā datētu Fiļa bijušās sievas Santas iesniegumu policijai, kurā viņa pastāsta, kā bijušais vīrs viņu izsekojis. Tāpat viņa iesnigumā norādījusi, ka baidās par savu un savu tuvinieku drošību.
Šo māju nepārtraukti (24 stundas diennaktī) ar kamerām novēroja mans bijušais vīrs.
"Pēc laulības šķiršanas es ar saviem nepilngadīgajiem bērniem dzīvoju ģimenes mājā Rīgā, Visbijas prospektā …, taču normāla dzīvošana tajā nebija iespējama, jo šo māju nepārtraukti (24 stundas diennaktī) ar kamerām novēroja mans bijušais vīrs. Kameras mājā ir viņa personīgā kontrolē," iesniegumā norādījusi bijusī Fiļa dzīvesbiedre.
"Tāpat dzīvojot šajā mājā Oļegs Fiļs mani vajāja, ļoti bieži braukājot ap māju, to novērojot, liekot man manīt, ka viņš mani vēro. Ap māju braukājušas, apstājušās un to vērojušas arī vēl citas aizdomīgas personas. Šādas novērošanas reizes var apliecināt arī mans apsargs Rihards Jēkabsons, kas laika posmā, kad dzīvoju šajā mājā apsargāja mājas teritoriju, atradoties pie mājas savā automašīnā," teikts iesniegumā likumsargiem. Viss portāla "pietiek.com" publicētais S.Zāmuelas iesniegtais policijai lasāms šeit.
Portāls "tautaruna.lv" jau vēstīja, ka Fiļs pret bijušo sievu vērsās policijā ar iesniegumu, ka Zāmuele pārkāpusi likumu, pēc kā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 177. panta 3.daļas - krāpšanu lielos apmēros. Zāmuelei draud laiks aiz restēm no diviem līdz pat desmit gadiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:55

Jaunākās diskusijas